Ja na anal 
Jeśli zmienisz figi na stringi to wchodzę w to...chyba że ma kto w Ciebie wchodzićNa leżenie na skraju łóżka na plecach, z penisem w ustach, w ładnych przemoczonych figach. A potem zamiana, ja na tronie niczym kowbojka nad pełnymi, spragnionymi, męskimi ustami...
Tak, mam takiego jednego nerwusa na pokładzieJeśli zmienisz figi na stringi to wchodzę w to...chyba że ma kto w Ciebie wchodzić?
A nad tymi spragnionymi ustami to w tych przemoczonych figach czy już bez?Na leżenie na skraju łóżka na plecach, z penisem w ustach, w ładnych przemoczonych figach. A potem zamiana, ja na tronie niczym kowbojka nad pełnymi, spragnionymi, męskimi ustami...
Może być zA nad tymi spragnionymi ustami to w tych przemoczonych figach czy już bez?![]()
SuperMoże być z![]()
Chętnie bym Ciebie spotkał na takim spacerze...Ja czekam na lato, słoneczną pogodę, sukienkę i długie spacery... Natura i plener budzą we mnie niepohamowane instynkty...![]()
Tylko jednego? Wydawało mi się, że do Ciebie jest cała kolejka ustawiona?Tak, mam takiego jednego nerwusa na pokładzie
![]()
Usagi Mamoru GIF – Usagi Mamoru Chiba – odkrywaj i udostępniaj GIF-y
Click to view the GIFtenor.com
Jest coś w tymJa czekam na lato, słoneczną pogodę, sukienkę i długie spacery... Natura i plener budzą we mnie niepohamowane instynkty...![]()
Dokładnie z tymi czy z takimi paniami?Na zabawę z tymi paniami:
![]()
po prostu z dwiema fajnymi paniami biDokładnie z tymi czy z takimi paniami?
Mamy z mężempo prostu z dwiema fajnymi paniami bi![]()
Zamieniłabym język na zręczne paluszki i pożądliwe spojrzenie w oczy. Natomiast rolki ustąpiłyby miejsca sandałką żeby z wrażenia mi się nogi nie rozjechałyFajnie np byłoby rolki, dziewczyna w sukience i gdzieś na chwilę zanurkować pod sukienkę najpierw z językiem i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie![]()
I tylko sukienka na ciele żeby był dobry dostęp.Zamieniłabym język na zręczne paluszki i pożądliwe spojrzenie w oczy. Natomiast rolki ustąpiłyby miejsca sandałką żeby z wrażenia mi się nogi nie rozjechały![]()
Sandałki płaskie czy na obcasieZamieniłabym język na zręczne paluszki i pożądliwe spojrzenie w oczy. Natomiast rolki ustąpiłyby miejsca sandałką żeby z wrażenia mi się nogi nie rozjechały![]()