• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Na minetkę i rimming.
😛
na to to zawsze xD

Ja mam wyjątkową ochotę na edging <3
W postaci, że jestem jakoś unieruchomiony, a dziewczyna przejeżdża tylko cipką po kutasie ale nie pozwala mi wejść i tak doprowadza mnie do skraju <3

Coś takiego:
20313536.webp

Mężczyzna

BambikUniBi

Seks Praktykant
na to to zawsze xD

W postaci, że jestem jakoś unieruchomiony, a dziewczyna przejeżdża tylko cipką po kutasie ale nie pozwala mi wejść i tak doprowadza mnie do skraju <3

Coś takiego:
20313536.webp
Wpisz humping to będzie to na co masz ochotę 😏

Mężczyzna

BambikUniBi

Seks Praktykant
na to to zawsze xD

Coś takiego:
20313536.webp
A ostatnio z żoną droczymy się na grinding i powiem ci że jest zajebiście nawet nie wchodząc do środka niczym jak za małolatów 🤣

Mężczyzna

iLovePussy69

Podrywacz
Obecnie opróżniłem część mojej spermy a raczej żona to zrobiła ustami ale teraz mam ochotę aby siadła mi na buzi ;) chyba będzie trzeba przystąpić do akcji ;)