• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Obecnie przed okresem, ochota na ostry seks oraz bdsm już minęła (oraz nosiło mnie do sprzątania już było), teraz obolała i zmęczona przed samym okresem więc chcę masaże, czułość, wanilię, bliskość. Intymność, subtelność.

Mężczyzna

Encepence12

Cichy Podglądacz
Ja bym nie chcial seksu, ale chcialbym kobiete z fajnymi ksztaltami,szczupla ale piersi i dupka duza. I mogl bym ja masowac i smarowac oliwka...jesli by chciala to palcoweczke, zeby wszystko bylo skupiome tylko na niej a do tego pstrykac foteczki

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja bym nie chcial seksu, ale chcialbym kobiete z fajnymi ksztaltami,szczupla ale piersi i dupka duza. I mogl bym ja masowac i smarowac oliwka...jesli by chciala to palcoweczke, zeby wszystko bylo skupiome tylko na niej a do tego pstrykac foteczki
Nasmarować oliwką taką kształtną pupę a potem brać partnerkę od tyłu i czuć ten oliwkę na swoim podbrzuszu,polecam :)

Mężczyzna

Panxxx

Cichy Podglądacz
Witam, ja mam teraz ochotę obciągnac do końca i sperme w gardle a później dać się porządnie wyjebać, ps jestem bi