Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Kurczę, pijany jestem. Jak wypije to zawsze mam ochotę na dziwne akcje. Przeleciał bym koleżankę z pracy przy mojej dziewczynie. Chciałbym żeby mi mówiła co mam robić
Mam ochote zabawic sie cipeczka przed facetem, po chwili, zeby pomogl mi paluszkami, a po tym, zeby mnie tak przerznal, ze w trakcie blagalabym go, zeby nie przestawal, po czym, zeby spuscil sie na moje usta, mowiac namietnie, ze mam to zlizac z usteczek jak grzeczna dzi.wka
pewną koleżankę chętnie bym chciał wyciągnąć z domu, zrobić jej minetkę, delikatnie rozmasować anala, czy to paluchami czy to czymkolwiek i zacząć ją potem pierniczyć analnie i skończyć w jej odbycie, tak totalnie do cna...
A ja bym teraz chętnie leżał przy kominku pod kocem ... z nią... patrzył się głęboko w jej oczy. Jej twarz rozświetlał by blask tańczącego ognia a ja bawił bym się jej włosami..
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.