• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

FabianOlo

Cichy Podglądacz
Teraz mam ochotę, aby jakaś pani związała mnie na krześle żebym jej czasem nie zwiał, potem rozpięła mój rozporek i go wyjęła... najpierw obrobiłaby go na kolanach, a potem zdjęła swoje majteczki i go dosiadła i tak po nim skakała, aż bym nie wytrzymał i w niej skończył...

I

isKIwInG

Guest
A ja...teraz...mogłabym siedziec na mocnych udach,w meskiej koszulce i bez majtek.
On...w koszuli zapiętej,zapach jego wody po goleniu wirowalby w nozdrzach.Czułabym..jak dotyka moich pośladków...szepcze niskim głosem...I w pewnym momencie pozbawilabym jego koszule guzików...mocnym szarpnięciem...mmm..no tak bym teraz chciała

Rojek

Podrywacz
Woow.... w takiej sytuacji nie zaplakalbym nawet po najlepszej koszuli ^^ miałem co innego napisac ale autorka powyższego zmieniła moj pomysł i teraz mam na to samo ochotę ;D

Parasolka

Cichy Podglądacz
Ja dzisiaj chciałabym dorwać murzynkę z wielką cipą, która zalałaby moją swoimi sokami podczas tribbingu.

Wodnik

Cichy Podglądacz
A ja bym chciał dziś popracować języczkiem, powoli schodzić od szyi do dołu, a kiedy byłbym na dole, czekać aż moja dziewczyna poprosi, abym wszedł w nią ... tylko musiałaby długo prosić, bo lubię przeciągać tę chwilę, a potem niech usiądzie na mnie i robi, co chce... Ech niestety teraz w pracy ...

Wielebny

Cichy Podglądacz
Mam ochotę na Panią w tatuażach, ubrana w czarne kabaretki, krótką spódniczke bez majteczek, oraz koszulkę. Ehhhh dobra pora wstać 😁