• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Mam ochotke zrobic facetowi loda, do spustu na moja twarz, i zeby facet wytarl go o moj policzek, potem drugi raz lodzik, spust na podloge, a ja bym to wszystko zlizala, nastepnie oparlabym sie o sciane i wypiela dupcie, czekajac, az facet mnie zlapie mocno za wlosy, szepnie mi do uszka, ze jestem jego kur.wa, i wyrucha mnie mocno :)

Mam ochotke zrobic facetowi loda, do spustu na moja twarz, i zeby facet wytarl go o moj policzek, potem drugi raz lodzik, spust na podloge, a ja bym to wszystko zlizala, nastepnie oparlabym sie o sciane i wypiela dupcie, czekajac, az facet mnie zlapie mocno za wlosy, szepnie mi do uszka, ze jestem jego kur.wa, i wyrucha mnie mocno :)

R*chać po dwóch zakończeniach to chyba tylko dałby radę Rocco Siffredi... :p

nie no nie mów że nawet nie zaskoczyłeś o co biega :p ehhhhhhhhhh

Nie, wcale. :p

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
No spoko :)

- - - Zaktualizowano - - -

Mam ochotke ubrac krociutka, czerwona spodniczke uczennicy, wypiac mocno dupcie, kladac sie brzuchem na biurku, i zostac mocno przeruchana :)