• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

soviet

Cichy Podglądacz
Ashley mogę zrealizować twoją fantazję a nawet dodać coś od siebie ;) A ja mam teraz ochotę na głębokie gardło i ostry anal ;)

Ostatnia edycja:
A

Anika

Guest
Ashley, założyłaś bardzo interesujący hot-temat! :)

Na co seksualnego mam teraz ochotę? Hm.. w sumie poranny seks rozbudził apetyt na dużo więcej, więc aktualnie mam chrapkę na mokre lizanko takie z języczkiem w cipce aż do samego orgazmu ^^

Kilka dni temu kupiłam stanik i podglądałam dojrzała babkę w kabinie obok- ładne ciałko. Byłam ciekawa innej Pani. CHętnie bym obejrzała jej seks;-)
Obstawiam, że byłaby ostra jazda bez trzymanki ;)

Jesteś facetem podającym sie za babeczkę?
Ashley jest 100% kobietą, gwarantuję :)

A

artkam

Guest
Ogolnie to bym sie przyssal do jakiejs cipeczki tak na pol dnia. Mam dzisiaj taka ochote lizac i lizac i jezorem powiercic.

W

wolfin

Guest
Kocie uszy i kita to mnie raczej nastrajają na pozycje tylne z wypiętym tyłeczkiem i tłok mocne ruchy z dobrym smarowaniem wewnętrznym :D

Mężczyzna

martb

Podrywacz
cyberek... odpada ...
pomimo mojej dość dużej fantazji, jednak wolałbym organoleptycznie i namacalnie jak rasowy stolarz jak deske...
zerżnąc...
ostatnio to mam ochote na ...

A

Anika

Guest
Pobawiłabym się na różne sposoby pełnymi kuleczkami ^^

Kocie uszy i kita to mnie raczej nastrajają na pozycje tylne z wypiętym tyłeczkiem i tłok mocne ruchy z dobrym smarowaniem wewnętrznym :D
Boszsz... kobietka zalotnie zaprasza do słodkiego romansu a ten o tłokach i smarach :rolleyes: :p

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
facet przebiera się za nauczyciela i sprawdza pracę domową swojej uczennicy :) oczywiście cała praca do poprawy więc uczennicę musi jakoś ukarać :D