• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Mistrzu_pl

Cichy Podglądacz
Dzis wieczorkiem gra wstępna i partnerka chce dobrze wylizać kutasa chce wsadzic moje cale jaja do buzi a ja mam się trzepać patrząc sie na nią ja potem cipe wyliże od tylu aż będzie cieklo na koniec wchodzę i na pieska jade mocno gleboko i spuszczę sie jej w środku tak dzis mamy zaplanowany sex chyba nagrywka pojdzie albo foty.

Mężczyzna

haster692

Biegły Uwodziciel
Mam ochotę na wytrysk na rajstopy lub pończochy szwagierki. Ona siedzi na krześle z założoną nogą na nogę. Stoję nagi przed nią i albo ona mi trzepie ręką albo ja sam sobie walę, aż do strzału na jej odziane nogi/stopy.

Mężczyzna

Mistrzu_pl

Cichy Podglądacz
Mam ochotę na wytrysk na rajstopy lub pończochy szwagierki. Ona siedzi na krześle z założoną nogą na nogę. Stoję nagi przed nią i albo ona mi trzepie ręką albo ja sam sobie walę, aż do strzału na jej odziane nogi/stopy.
U mnie prawie zawsze sa rajstopy czasami podwiązki moja partnerka uwielbia tak się ubierać tez czasami pod jej stopy sie wytrzepie lub ona mi stopkami wali kutasa