Może ciut wytłumaczę ten kosmosZ kosmitą chcesz się bzykać?![]()

W moim przypadku to "mieć gwiazdy w oczach". Ot co. Nieziemski seks.
Może ciut wytłumaczę ten kosmosZ kosmitą chcesz się bzykać?![]()
Przemawia do mnie to wytłumaczenieMoże ciut wytłumaczę ten kosmos
W moim przypadku to "mieć gwiazdy w oczach". Ot co. Nieziemski seks.
Wchodzę w to.Mam ochotę na całodzienny maraton czytelniczy, każdy czyta swoją książkę, dzielimy się najfajniejszymi cytatami i po każdym rozdziale sesja namiętnych pocałunków i sex oralny/klasyczny na zmianę...
Kurde, to jest jeden z tych postów, który uświadamia człowiekowi coś czego nie wiedział, że potrzebowałMam ochotę na całodzienny maraton czytelniczy, każdy czyta swoją książkę, dzielimy się najfajniejszymi cytatami i po każdym rozdziale sesja namiętnych pocałunków i sex oralny/klasyczny na zmianę...
Tylko musi być ambitnie, nie może być to książka z krótkimi rodziałami. Dobre do książek, które gdzieś tam mamy zaczęte i ciężko nam je z różnych względów skończyćKurde, to jest jeden z tych postów, który uświadamia człowiekowi coś czego nie wiedział, że potrzebowałPodpisuje się pod tym wszystkimi pięcioma kończynami xD
Ale pomysł super i w sumie lekko do zrealizowania, tylko lektura musi być odpowiedniaZe swojej strony myślę, że mógłbym polecić trylogię Piekło Gabriela - genialnie napisany erotyk o zakazanej miłości nauczyciela i uczennicy. W tle boska komedia Dantego
![]()
Z taką nagroda jestem w stanie przebrnąć przez książki Bondy i Mroza.Mam ochotę na całodzienny maraton czytelniczy, każdy czyta swoją książkę, dzielimy się najfajniejszymi cytatami i po każdym rozdziale sesja namiętnych pocałunków i sex oralny/klasyczny na zmianę...
W obie strony?Mam ochotę na rimming.
Jeśli mąż zechce to owszem.W obie strony?![]()
Zapraszam do mnie. Mogę Cię doprowadzić do płaczu.Żeby dopadła mnie Boginii, zrobiła ze mną dosłownie co chce, przy tym upokarzając mnie i doprowadzając do granic podniecenia aż bym płacząc błagał o dojście... Ale ona by tego nie zrobiła zakazując mi dojść jeszcze przez tydzień...
Nawet jeśli sobie ironizujesz, czytając to już mam głębszy oddech.Zapraszam do mnie. Mogę Cię doprowadzić do płaczu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 180 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
G | Czy po treningu macie większą ochotę na seks? | Seks | 0 |