• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mózg - seksowny czy nieistotny?

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
To wiem, że happyendu nie ma, ale jednak miłe to dla mnie jest, zwłaszcza ,że żadna normalna dziewczyna mnie nie chcę i nie będzie chciała to wiem i jednak podtrzymuję mnie na duchu, bo chociaż czuję się bardziej męski i uznawany. Przecież za pieniądze nie musiała by tego robić, prawda?
Musiałaby. To zapewnia jej to, ze wrócisz właśnie do niej, a nie innej. Nie oszukuj się. Aktualnie jesteś po prostu naiwny.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Musiałaby. To zapewnia jej to, ze wrócisz właśnie do niej, a nie innej. Nie oszukuj się. Aktualnie jesteś po prostu naiwny.
Już wolę być naiwny i szczęśliwy niż realnie przybity do ziemi, że nikt mnie nie chcę, przecież każdego coś, lub ktoś musi kręcić w życiu. Nie obraża mnie to, że jestem naiwny, mi taki układ odpowiada :)

Mężczyzna

Zenko

Podrywacz
9. inteligencja forumowa, rozszyfrowanie kolejnego klona konta założonego przez jednego z samozwańczych moderatorów juz po pięciu wpisach.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
[...] Jakby się nad tym tak zastanowić, jak facet nie pomyśli to mu nawet nie stanie.
Potwierdzam, kiedyś poznałem kobietę 10/10, dość charakterną i nieco roszczeniową. Efekt... ani dygnął. Innym razem jeszcze nie poznałem kobiety (widziałem tylko jej zdjęcia na Tinderze), wizualnie 7-8/10, ale przed spotkaniem sporo rozmawialiśmy przez telefon... mózg miałem zgwałcony, a na żywo było jeszcze lepiej.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Poprosze jednak dostęp do reakcji kupowej u admina 🤣
Może Ty zrozumiesz jako kobieta płeć inteligentna i piękna, bo chłopy nie zrozumieją tego faktu, chodzi mi tylko o to, że to mój pierwszy raz przeżyłem właśnie z nią i było cudownie pokierowała mną itd. więc nie jest to żaden mój product placement, tylko piszę przeżycia z tego razu, a to chyba ważne aby był cudowny i zapamiętać to dobrze aby nie był urazem przed seksem na resztę życia i te moje wypowiedzi są ukazaniem, że jak ktoś pragnie jakiś facet tego a nie może tego osiągnąć w normalnych warunkach to w takich też może to osiągnąć z tego rodzaju Panią i tyle i o nic więcej mi nie chodzi, naprawdę.

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
Potwierdzam, kiedyś poznałem kobietę 10/10, dość charakterną i nieco roszczeniową. Efekt... ani dygnął. Innym razem jeszcze nie poznałem kobiety (widziałem tylko jej zdjęcia na Tinderze), wizualnie 7-8/10, ale przed spotkaniem sporo rozmawialiśmy przez telefon... mózg miałem zgwałcony, a na żywo było jeszcze lepiej.
Na tinderze mam jakiś problem z tymi inteligentnymi. A raczej z ich brakiem. Rozmowa jest prowadzona tak, ze mam ochotę to odinstalować.
Co tam?
Co u ciebie?
Jak tam?