• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mojej dziewczynie po drugim stosunku leci krew. Co się dzieje?

Status
Zamknięty.

root

Nowicjusz
No włąśnie troche zrozumienia. Jak widzisz cos sie dzieje, nawet jeśli ona sie zgodzila na 3 raz nawet jeśli to byla jej propozycja... jeśli byś ją szanował to byś tego nie zrobił tylko poszedł z nią do ginekologa. Trafia Cie szag bo nie mozesz odbyć z nią stosunku? Mówisz że to przejebane? Czy Ty ją napewno kochasz? Zastanów sie i m oze dojrzej... :?

nurek88

Nowicjusz
root napisał:
No włąśnie troche zrozumienia. Jak widzisz cos sie dzieje, nawet jeśli ona sie zgodzila na 3 raz nawet jeśli to byla jej propozycja... jeśli byś ją szanował to byś tego nie zrobił tylko poszedł z nią do ginekologa. Trafia Cie szag bo nie mozesz odbyć z nią stosunku? Mówisz że to przejebane? Czy Ty ją napewno kochasz? Zastanów sie i m oze dojrzej... :?

No wlasnie i o to mi chodzi... :D

mara

Seks Praktykant
Idź w końcu do tego ginekologa z nią, bo czas leci, chłopie 19-cie lat masz (wnioskując z nicka), ogarnij sie.

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
To jest brak szacunku dla tego co się ma. Skoro raz poszła z tobą do łużka to kolejny raz też pujdzie (no chyba, że będziesz się zachowywał tak jak teraz). Jak nie możesz się tak opanować to sam się obsłuż i wykaż trochę cierpliwości, jeszcze zdąrzysz sie nakochać przez życie

root

Nowicjusz
Nio ciesze sie strasznie :)) chociaż ciężko mi troche uwierzyć że mogę być dojrzałym mężczyzną w tym wieku :D .

Dzięki :wink:

Historyk

Cichy Podglądacz
Sylwek ruchaczu... i jak ? Byliście u tego ginekologa?

Ps. Jestes super: "przeje**ne" etc. jak ja lubie ludzi, którzy przeklinają hah... Niewiem co ile dni wy PRÓBOWALISCIE ale cos czesto o tych próbach pisałeś w dosyć krótkim okresie... ty to naprawde jestes tak napalony że szczasz na to jak ona sie czuje... a z Twojej nerwowej wypowiedzi... można wywnioskować, że ta Twoja dziewczyna to jakaś... bardzo biedna jest.

Manveru

Podrywacz
@Sylwek87
Wyzwiska, brak kultury, wulgaryzmy, pisanie posta po poście, niestosowanie się do ogólnie przyjętych zasad netykiety - ciężko pracujesz na bana, imho.

Ginekolog raczej nie gryzie, a jako wielce dojrzały i kochający powinieneś to doskonale rozumieć i jak najszybciej się tam z ukochaną udać, a nie pruć ją mimo bólu.

Ogólnie to podpisuję się pod Nurkiem, Historykiem, Lewiatanem, Rootem i innymi.

Pzdr.

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Wiecie co? Wszyscy tak naprawde jestescie siebie warci... Forum jest po to, zeby pytac i kto zna odpowiedz, to odpowiada a wy wysmiewacie ludzi, ktorzy czegos nie wiedza albo źle postepują... Ktos raz gdzies zrobil z siebie glupka i od razu jest dla was nikim.... Porazka!
Nie chce byc kolejna, wiec zegnam... Mnie juz tutaj nie zobaczycie!

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Słońce, nie uciekaj. Oni się poprawią i będą już grzeczni (nie licząc Manveru który prubuje być demonicznie poprawny;P). Poza tym lubie twoje posty więc nie wiśruj i wracaj :D

Manveru

Podrywacz
Polihymnia napisał:
Forum jest po to, zeby pytac i kto zna odpowiedz, to odpowiada a wy wysmiewacie ludzi, ktorzy czegos nie wiedza albo źle postepują...

Nikt tu nikogo nie wyśmiewa. Dajemy konkretną, łopatologiczną odpowiedź, bez zbędnych wywodów.

aprilmoon napisał:
Oni się poprawią i będą już grzeczni (nie licząc Manveru który prubuje być demonicznie poprawny;P)

"I'm the deamon of your mind..." :p

Ahem... uważasz poprawność i ekscentryczność za niegrzeczność z mojej strony?

Polihymnia napisał:
Nie chce byc kolejna, wiec zegnam... Mnie juz tutaj nie zobaczycie!
Zoostańmy razeem, zoostańmy razeem...

Sylwek87

Cichy Podglądacz
Dzieki Polihymnia powiedzialas calą prawde o tych pseudo naukowcach...ja tez juz stąd uciekam i dawajcie sobie bany mnie to nie obchodzi. 3majcie sie narazie

Sylwek87

Cichy Podglądacz
ja chce zaczac normalnie współżyc, chce tego bo mysle ze nastal odpowiedni czas a wy piszecie mi ze jestem ruchaczem :shock: Ludzie skoro jestescie wszyscy tacy mądrzy to dajcie mi jakąś rade, czy przykład, podzielcie sie swoimi doświadczeniami skoro tak już wszystko wiecie w tych sprawach. Jest jak jest i chce zeby było lepiej, a wy chcecie mnie przekonac do tego ze moja dziewczyna jest nieodpowiedzialna, że nie myśli itd itp...Otóz ona tak samo jak i ja zdaje sobie sprawe z tego co robi i dąży do tego, aby było lepiej...wiec podsumowując moją wypowiedź chce wam powiedziec że spodziewałem sie po was czego innego...skoro traktujecie mnie jako ruchacza to spoko- wasza sprawa, ale powiem wam jedno- nic nie pomogło nam to forum i zapewne nie pomoze bo uwazacie mnie za ruchacza i napalenca. Pozdrawiam serdecznie 3majcie sie wszyscy...

root

Nowicjusz
Już od tygodni ją boli tak? Byłeś w końcu u tego ginekologa? Bo to forum to nie strona z radami jak naprawic zepsute radio metodą prób i błędów. Zamiast prubować i prubować to idż z nią do ginekologa bo to jest najlepsze rozwiązanie. I to jak najszybciej! Mam nadzieję, że podejmiesz właściwą decyzje. Pozdro.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry