Tyle materiału genetycznego się zmarnowałoJaka intuicja?! byłam jak rozwarta skrzynka pocztowa - każdy mógł coś do mnie przez nią wrzucić. I większość szukała awatara do walenia gruchy![]()

Tyle materiału genetycznego się zmarnowałoJaka intuicja?! byłam jak rozwarta skrzynka pocztowa - każdy mógł coś do mnie przez nią wrzucić. I większość szukała awatara do walenia gruchy![]()
Ale to nie @Karotka ma się kimś zajmować ale to mężczyźni mają się Nią opiekowaćNo ale Ciacho nie pisał o męskim towarzystwie potencjalnie seksualnym. Może ciocia ma brata? Albo kuzyna? Albo choćby wujka? "Męskie towarzystwo" to może być dziadek koleżanki. A może zostań wolontariuszem i będziesz miała podopiecznego 89letniego i będziesz miała "męskie towarzystwo".
Bo nie wiem co innego Ciacho mógł mieć na myśli ....
Lajk nie dotyczy kutasa tylko Twoich postępówFacet z numeru 3
- wysyła snapy, mamy "dni" na snapie, ale nie ma takiego kontaktu jak przed spotkaniem. A ja chyba bym chciała się z nim spotkać, pogadać. Choć z drugiej strony to nie wiem czy umiałabym się zachować przy nim jak już go poznałam i wiem co mówi itp. Może wtedy źle odebrał moje słowa jak napisalam że nie wiem kiedy się spotkamy drugi raz - a teraz jakoś nie umiem zapytać bo by się mogło wiązać z tym że rzeczywiście dojdzie do spotkania a ja nie wiem czy jestem gotowa 🫣. Parę dni temu minęliśmy się autami, napisałam mu to, ale nic nie odpisał.
Facet z numeru 4
- W ogóle się nie odzywa, polubia tylko posty i relacje. Pewnie czeka na mój krok.
Facet z numeru 6
- ostatnio zapytał czy chcę zobaczyć jego kutasa, odpisałam że może wysłać. Myślałam że stchórzył ale wysłał w nocy. No i mogę ocenić że kawał kutasa![]()
Ale tu nie ma żadnego postępuLajk nie dotyczy kutasa tylko Twoich postępów![]()
No ale są działania jakieś przynajmniejAle tu nie ma żadnego postępu
Ostatnio napisał "pokaż cycki, proszę". Ja na to odpisałam, że teraz nie. A on na to: "pfff, taka jesteś".Facet z numeru 6
- ostatnio zapytał czy chcę zobaczyć jego kutasa, odpisałam że może wysłać. Myślałam że stchórzył ale wysłał w nocy. No i mogę ocenić że kawał kutasa![]()
Z kim Ty się zadajesz, to jakiś totalny męski odpad. Weź go odwieź prosto na salę nieboszczyków i wybij go sobie z głowy.Ostatnio napisał "pokaż cycki, proszę". Ja na to odpisałam, że teraz nie. A on na to: "pfff, taka jesteś".
No i się obraził XD. Księżniczka![]()
No ja tym nie jestem zainteresowana, bo widzę jaki jest. Ma dziewczynę, na Instagramie piękne zdjęcia kochającej się pary, a mi wysyła różne propozycje....Z kim Ty się zadajesz, to jakiś totalny męski odpad. Weź go odwieź prosto na salę nieboszczyków i wybij go sobie z głowy.
Zablokuj...No ja tym nie jestem zainteresowana, bo widzę jaki jest. Ma dziewczynę, na Instagramie piękne zdjęcia kochającej się pary, a mi wysyła różne propozycje....
Niestety @Karotka trafia na samych degeneratów...dziwne tylko,że od koleżanki toksycznej,która Ją wykorzystywała potrafiła się odciąć a od takich męskich odpadów już nie...Z kim Ty się zadajesz, to jakiś totalny męski odpad. Weź go odwieź prosto na salę nieboszczyków i wybij go sobie z głowy.
No chyba właśnie się od niej nie odcięłamNiestety @Karotka trafia na samych degeneratów...dziwne tylko,że od koleżanki toksycznej,która Ją wykorzystywała potrafiła się odciąć a od takich męskich odpadów już nie...
Po prostu byłaś jej potrzebna a teraz Ciebie utraciłaNo chyba właśnie się od niej nie odcięłambo ona ciągle widzę, że przysyła wiadomości (ale ja nie wchodzę)
Szuka dojścia innymi kanałami skoro nie odpisujeszI dodała mi nawet publiczny komentarz pod zdjęciem "odpisz na priv"
Na czarny PR nic nie poradziszw ten sposób niszczy mi moją opinię bo będzie że ja to taka co nie odpisuję:/
Swój ciągnie do swojego? Sam fakt, że nie blokuje koleżanki, a jedynie "nie odczytuje" jej wiadomości świadczy o czymś. Potrzebie atencji jak na forum? Nie odczytuje wiadomości, ale w jakimś celu pozwala dalej jej pisać. Analogicznie facet. Zamiast człowieka zablokować, gdy tylko zauważyła, że ma dziewczynę, @Karotka w dalszym ciągu pozwala mu pisać. Czyżby pociągający był fakt, że facet w związku jednak jej poświęca swoją uwagę? Podbudowuje jej ego?Niestety @Karotka trafia na samych degeneratów...dziwne tylko,że od koleżanki toksycznej,która Ją wykorzystywała potrafiła się odciąć a od takich męskich odpadów już nie...
Brzmi jak brak umiejętności stawiania granic. Próbujesz nic nie robiąc osiągnąć swój cel. Ani jednoznaczenie nie chcesz mieć z nią kontaktu, ani wywalić jej ze swojego życia. Albo odpisz jej, albo zablokuj. Teraz nie ona "niszczy Ci opinię", a jedynie pokazuje jak się zachowujesz. Zapewne odczytujesz wiadomość (nie wchodząc w nią, a jedynie w powiadomieniach), by nie odpisać. To się nazywa tchórzostwo i koleżanka pisząc taki komentarz jedynie nazwała rzecz po imieniu.[...] I dodała mi nawet publiczny komentarz pod zdjęciem "odpisz na priv" i w ten sposób niszczy mi moją opinię bo będzie że ja to taka co nie odpisuję:/
Z tego co z poszczególnych postów można wyczytać to @Karotka nie ma zbyt wielu znajomych,więc może próbuje utrzymać tą znajomą,nawet toksyczną...uchylone drzwi...Swój ciągnie do swojego? Sam fakt, że nie blokuje koleżanki, a jedynie "nie odczytuje" jej wiadomości świadczy o czymś. Potrzebie atencji jak na forum? Nie odczytuje wiadomości, ale w jakimś celu pozwala dalej jej pisać.
To tak jak kobiecie imponuje,że podoba się młodszym facetom.Analogicznie facet. Zamiast człowieka zablokować, gdy tylko zauważyła, że ma dziewczynę, @Karotka w dalszym ciągu pozwala mu pisać. Czyżby pociągający był fakt, że facet w związku jednak jej poświęca swoją uwagę? Podbudowuje jej ego?
Tutaj napiszę krótko: strefa komfortu,ale jakaś mocno pogmatwanaBrzmi jak brak umiejętności stawiania granic. Próbujesz nic nie robiąc osiągnąć swój cel. Ani jednoznaczenie nie chcesz mieć z nią kontaktu, ani wywalić jej ze swojego życia. Albo odpisz jej, albo zablokuj. Teraz nie ona "niszczy Ci opinię", a jedynie pokazuje jak się zachowujesz. Zapewne odczytujesz wiadomość (nie wchodząc w nią, a jedynie w powiadomieniach), by nie odpisać. To się nazywa tchórzostwo i koleżanka pisząc taki komentarz jedynie nazwała rzecz po imieniu.
Bo się jej boję, bo zaraz zobaczy że zablokowałam ją i będzie z innych kont atakowaćSam fakt, że nie blokuje koleżanki, a jedynie "nie odczytuje" jej wiadomości świadczy o czymś. Potrzebie atencji jak na forum? Nie odczytuje wiadomości, ale w jakimś celu pozwala dalej jej pisać.
To świadczy źle zarówno o Niej,jak i o TobieBo się jej boję,
Nie wiem z jakiego portalu społecznościowego korzystasz ale,zdaje się,że druga strona o tym nie wiebo zaraz zobaczy że zablokowałam ją i będzie z innych kont atakować
Napisz jej wprost, że nie życzysz sobie kontaktu z jej strony, w przeciwnym wypadku taki kontakt nosi znamiona nękania. Na to jest paragraf. Swoją drogą… intrygującym jest, jak dobierasz sobie znajomych. Może warto byłoby przemyśleć swoje życie, wartości i zacząć być bardziej wymagającą w kwestii dopuszczania do siebie ludzi. W końcu jesteś średnią 5 osób z którymi spędzasz najwięcej czasu.Bo się jej boję, bo zaraz zobaczy że zablokowałam ją i będzie z innych kont atakować
Właśnie ona pierwsza już dawno napisała, że nie widzi sensu kontynuowania naszej znajomości i ja napisałam że też nie. A ona dalej, to 5.07 jej przypomnialam że przecież pisała już. A ona dalej to samo.Napisz jej wprost, że nie życzysz sobie kontaktu z jej strony, w przeciwnym wypadku taki kontakt nosi znamiona nękania. Na to jest paragraf.
Instagram, Facebook i tiktok - ona zobaczy, bo nagle nie będzie mieć dostępu do mojego profiluNie wiem z jakiego portalu społecznościowego korzystasz ale,zdaje się,że druga strona o tym nie wie
Więc skoro sama napisała, że nie widzi sensu to nie powinna być zaskoczona, że nagle nie zobaczy Twojego profilu.Właśnie ona pierwsza już dawno napisała, że nie widzi sensu kontynuowania naszej znajomości i ja napisałam że też nie. A ona dalej, to 5.07 jej przypomnialam że przecież pisała już. A ona dalej to samo.
Instagram, Facebook i tiktok - ona zobaczy, bo nagle nie będzie mieć dostępu do mojego profilu
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Moje opowiadanie. | Opowiadania erotyczne | 9 | |
M | Moje pierwsze razy. Część 5 | Opowiadania erotyczne | 0 | |
M | Moje pierwsze razy. Część 4 | Opowiadania erotyczne | 1 | |
K | Moje marzenie | Fantazje erotyczne | 0 | |
M | Moje pierwsze razy. Część 3 | Opowiadania erotyczne | 0 |