• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moje sprawy a'la Tinder

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Napisałam co on miał na myśli przez Promowanie 🙄 - że moja NAZWA z bloga była popisana po ławkach .... eh te nie doczytania.... 🤯. Namiary na ławkach do czytania bloga i moich recenzji.... Ni rozumiesz
Dziewczyno, ta historia coraz mniej się klei i patrząc po łapkach nie tylko mnie. Najpierw piszesz o "promuje zioło na uczelni. A okazało się, że moja nazwa była rozpisana po ławkach". Nigdzie nie napisałaś, że nazwa bloga, więc skąd mamy to wiedzieć. Czytam literalnie co napisałaś - nie czytam Ci w myślach.

I znowu nie doczytałeś. Nie było nic pite 🙄.
Napisałaś jedynie, że nie piliście tych Twoich piw. Jednak użyłaś sformułowania "Potem on kierował autem pod wpływem (🫣) ale ja jakoś nie reagowałam na to bo lubię szybko jeździć- jechał 180km/h." - czytając "pod wpływem", mózg jako pierwsze podpowiada alkohol. Przynajmniej tak się zwykło słyszeć w wiadomościach.

Z mojej strony, kończę ten offtop. Szkoda weekendu na wyjaśnianie Twoich niejednoznacznych postów.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Dziewczyno, ta historia coraz mniej się klei i patrząc po łapkach nie tylko mnie. Najpierw piszesz o "promuje zioło na uczelni. A okazało się, że moja nazwa była rozpisana po ławkach". Nigdzie nie napisałaś, że nazwa bloga, więc skąd mamy to wiedzieć. Czytam literalnie co napisałaś - nie czytam Ci w myślach.
Ja to zrozumiałem,że @Karotka na swoim blogu zachęca do palenia zioła. Tak zrozumiałem ;)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
@Karotka Ty nie wygrasz z @czuly_kochanek on tak zawsze wszystko powykręca na Twoją nie korzyść, że inni są w stanie to uwierzyć, więc go omijaj szerokim łukiem i nie wdawaj się z nimi w jakiekolwiek dyskusje, po prostu, olej go, ja Ci mówię.

Kobieta

Karotka

Podrywacz
A pomyśl sobie jaką wspaniałą egzaltowaną damą będzie po 40-stce, skoro już w wieku 20stu kilku nie rozpakowywuje prezentów 😆
Bo nie mam ochoty od tej osoby. Nie wiem po co mi to dał, miało być tylko kumpelskie spotkanie ... Nawet już nie mogę patrzeć na niego (wysyła zdjęcia siebie)

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Dziewczyno/kobieto, bo tak naprawdę żadne z tych określeń nie jest właściwe dla ciebie, jesteś niedojrzała emocjonalnie. Twoja dojrzałość w tym zakresie jest na poziomie maksymalnie dziesięciolatka. Stąd też moje wątpliwości, co do formy zwrócenia się do ciebie.
Rozumiem(?) chęć rozwiązania problemu przez osoby komentujące, ,,poklepywanie po plecach", ale rada jest w tym wypadku tylko jedna – współpraca z psychologiem. W moich słowach nie ma złośliwości, jedynie wskazanie właściwej drogi postępowania.
Życzę podjęcia szybko właściwej decyzji.

Kobieta

saymyname

Erotoman
Akurat od 3 dni mam tindera. Więcej lajków mam od 19+ niż od osób w moim wieku. Pewnie chcą się zabawić z 40+. I nie wiem dlaczego, bo mam poważny opis z poważnymi zainteresowaniami. Dostaję też lajki od ciapatych, ciemnoskórych i ruskich czy ukraińców.
Serio ciężko o fajnego Polaka. Normalnie Polacy nie chcą polskich kobiet 😅
A niektórzy faceci mają bardziej zadbane fryzury niż ja 🤣

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Akurat od 3 dni mam tindera. Więcej lajków mam od 19+ niż od osób w moim wieku. Pewnie chcą się zabawić z 40+. I nie wiem dlaczego, bo mam poważny opis z poważnymi zainteresowaniami. Dostaję też lajki od ciapatych, ciemnoskórych i ruskich czy ukraińców.
Serio ciężko o fajnego Polaka. Normalnie Polacy nie chcą polskich kobiet 😅
A niektórzy faceci mają bardziej zadbane fryzury niż ja 🤣
Bo w naszym wieku jesteśmy dla nich niegroźne - nie chcemy związku i zaangażowania. Pewnie odwraca się to u nich po 50, gdy niektórzy stają przed widmem problemów zdrowotnych i orientują się, że są w życiu samotni... ale do 40-kilku hulaj dusza piekła nie ma 😝

Kobieta

saymyname

Erotoman
Bo w naszym wieku jesteśmy dla nich niegroźne - nie chcemy związku i zaangażowania.
Ale ja właśnie chcę związku i zaangażowania. A taki 20+ to myśli tylko o jednym, często też nie umie i nie chce budować relacji.
Z kolei starsi faceci często już mają dzieci i chcą więcej, są po rozwodach, po nieudanych, toksycznych związkach. Oni się nie nadają na wymagający związek, niosący silne wartości, podszyty prawdziwą miłością.
Faceci na apkach zaczynają rozmowy od: czy jesteś szczupła, albo że chce zdjęcia, bo on nie ma czasu...
No sorry, ale z takimi dziadami nie chcę mieć nic wspólnego.

Kobieta

saymyname

Erotoman
To u mnie zaczną czasem od "hej" (przeważnie ciężko żeby chociaż odpisali). Albo piszą "to kiedy się ruchamy" ;(
No mi jeszcze o ruchaniu żaden nie napisał.
Może do młodszych kobiet są odważniejsi.
A może dlatego, że ja nie zamieściłam zdjęć twarzy ani sylwetki. A ty jesteś atrakcyjna, co oczywiście nie tłumaczy takiego chamstwa z ich strony

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja również mógłbym przesłać Ci wiele fotek znalezionych w internecie, ale same zdjęcia nie są żadnym wiarygodnym dowodem. Jeśli chodzi o Twoje nagrywanie, (już pomijam, że jest to baaaardzo creepy) zastanawiam się, czemu miałyby one służyć? Dla poczucia bezpieczeństwa? W sytuacji zagrożenia sprawcy prawdopodobnie zadbaliby o to, aby telefonu przy Tobie nie został. Warto przede wszystkim skupić się na zapobieganiu ryzykownym sytuacjom, zamiast liczyć na to, że zdjęcia czy filmy zapewnią Ci złudne bezpieczeństwo.
Ten cytat świadczy o tym,że ma to być dla Ciebie forma bezpieczeństwa,też tak to odbieram.
To nie jest bait ani szukanie atencji. Jak już raz mówiłam, mam filmiki i zdjęcia, więc nie wiem - mam Ci je wysłać?? Bo ja oczywiście zawsze robię zdjęcia i filmiki ale tak żeby się osoby nie kapły.
Może tak Ci się tylko wydaje. Jak się z czasem ktoś zorientuje może się z lekka wkurzyć,a nie oszukujmy się,na normalnych gości to ty nie trafiasz.

Zawsze możesz skorzystać z rady @Krystyna.X ,skorzystanie z pomocy specjalisty to żaden wstyd.