• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja szwagierka mnie podrywa.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Hej od jakiegoś czasu szwagierka mnie podrywa. Ostatnio jak byla u nas weszła do mnie do sypialni gdzie pracowałem na kompie pod pretekstem pożyczenia ładowarki ,jakaś tam gadka szmatka i mówi że była na siłowni i straszne ma zakwasy tyłka.
Wychodząc z pokoju zsuneła spodnie pokazując mi swoj goły tylek!!!
Dodam tylko ze jest piękna bardzo seksi o od jakiegoś czasu bardzo mam na nią ochotę.
Pisząc to aż się podjaralem.
Brać się za nią?
Trzeba rozważyć, bo jeśli wyruchasz raz szwagierkę, rozjebiesz swój związek i ich rodzinę to chyba to średnio warte. Zależy ile warty ten związek 🤔. Raczej tylko Ty możesz to wiedzieć.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nie podpuszczaj, z początku też liczyłem na jakieś szczegóły, uważając, że i tak to zrobi, skoro ma wątpliwości - to dobrze, oby tego nie zrobił.
Nie podpuszczam tylko zastanawiam się dlaczego jego szwagierka tak się zachowuje? Czy jest wolna? A to tylko pierwsze pytania z brzegu... :(