• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja pani nie chce mnie związać

greta1

Cichy Podglądacz
Chciałbym by moja Pani, dziewczyna związała mnie ubrana tylko w kożuch... kłopot, ona nie chce o tym słyszeć

KLM

Seks Praktykant
Re: mam kłopot

wasz związek jeszcze nie dojrzał ...... czaus trzeba i cierpliwości

mara

Seks Praktykant
Re: mam kłopot

j/w skąd takie pomysły ktoś bierze? Można kajdankami z futerkiem ręce zakuć, pewnie by fajno było :)

Acutus

Cichy Podglądacz
Chciałbym by moja Pani, dziewczyna związała mnie ubrana tylko w kożuch... kłopot, ona nie chce o tym słyszeć

Fajny pomysł. Może najpierw zapytaj co ją podnieca, ponieważ może także ma jakieś fantazje. Potem zaproponuj transakcję wymienną, ona to o czym tym marzysz a Ty to co ona lubi:)

sirferdek

Cichy Podglądacz
Nie każdy lubi fetysze, a dokładniej bondage. Dla niej to, co Ty proponujesz może być po prostu głupie i musisz to zrozumieć. Taka nisza nie dla wszystkich...

dix609

Cichy Podglądacz
To może Ty najpierw Ją zwiąż i pokaż tym samym jakie to może być przyjemne
Kobiety często się zamykają przed czymś czego nie znają i jeszcze same nie doświadczyły