• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja kochanka chce "na śpiocha". Dlaczego ją to kręci?

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Pytanie do pań. Moja kochanka, gdy pytam, jaką ma fantazję, którą by chciała zrealizować to to, bym ją wziął jak śpi. Zawsze robi sobie drzemkę po tym jak dojdzie 2 reszty pod rząd. Jest wykończona. Gdy rozmawiamy na temat tego, co chciałby, to mówi że chciałaby, żebym wszedł w nią, gdy śpi. Trudno mi zrozumieć, dlaczego ją to kręci. Podpowie jakąś pani?

Moja żona opowiadała mi, że wielokrotnie fantazjowała o tym, że kiedy śpi, jakiś obcy mężczyzna wchodzi do sypialni i ją bierze, jak chce. Czyli nie tylko na śpiocha, ale też gwałt. Kiedyś zebrałem się na odwagę i wcieliłem się w rolę tego obcego mężczyzny – było wiele radości. Co jakiś czas robię podejście do takich zabaw, 9 na 10 się udaje, a czasem muszę przełknąć tekst "nie, dzisiaj nie, wolę spać" i trzeba odpuścić.

Ogólnie rzekłbym, że kiedy już kobieta wyznaje jakąś fantazję, to – jeśli tylko jest to wykonalne – trzeba iść w dym i realizować, bo zazwyczaj wrażenia są warte wysiłku.