• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja dla innego

Kobieta

Madok

Cichy Podglądacz
Hej, raz jeszcze szukam kogoś kto byłby chętny na spotkanie ze mną i moją dziewczyną w klimacie cuckold. Najpewniej byłby to wtedy jakiś hotel. Szukam po prostu kogoś kto jest pewny siebie, lekko wysportowany i ma chęć zabawić się mocno z moją kobietą. Najbardziej zależy nam na tej pewności siebie bo moja chciałaby żeby ktoś ją z dużą ochotą i pewnością siebie wziął przede mną, lubi być poniżana i połykać spermę. Chętnych zapraszam na pw, tam więcej info jeśli coś jest niejasne. Rzecz jasna podeślę jej fotki na priv, ty pokażesz nam siebie, a ja tobie moją dziewczynę i dogadamy spotkanie jeśli będzie chęć z obu stron. Na tym spotkaniu zrobisz z mojej dziewczyny sukę na twoje komendy ale wiadomo też, że lubi być podrywana na początku. Oczywiście jest zgoda z jej strony i to ja szukam kogoś kto sprawi jej przyjemność :sneaky:

Jebaka36

Cichy Podglądacz
Hej, raz jeszcze szukam kogoś kto byłby chętny na spotkanie ze mną i moją dziewczyną w klimacie cuckold. Najpewniej byłby to wtedy jakiś hotel. Szukam po prostu kogoś kto jest pewny siebie, lekko wysportowany i ma chęć zabawić się mocno z moją kobietą. Najbardziej zależy nam na tej pewności siebie bo moja chciałaby żeby ktoś ją z dużą ochotą i pewnością siebie wziął przede mną, lubi być poniżana i połykać spermę. Chętnych zapraszam na pw, tam więcej info jeśli coś jest niejasne. Rzecz jasna podeślę jej fotki na priv, ty pokażesz nam siebie, a ja tobie moją dziewczynę i dogadamy spotkanie jeśli będzie chęć z obu stron. Na tym spotkaniu zrobisz z mojej dziewczyny sukę na twoje komendy ale wiadomo też, że lubi być podrywana na początku. Oczywiście jest zgoda z jej strony i to ja szukam kogoś kto sprawi jej przyjemność :sneaky:
Cześć chętnie was poznam skąd jesteście?

Mężczyzna

GynoMax

Podrywacz
Bawaria. Zapraszam

Kobieta

Madok

Cichy Podglądacz
Zapomniałem dodać, że my z zachodniopomorskiego, więcej na pw albo jak ktoś chętny to zapraszam tam

Kobieta

Madok

Cichy Podglądacz
Wciąż szukamy. Chcemy spotkać się na mieście i potem w hotelu na zabawę. Opłacimy hotel oczywiście, a moja dziewczyna zajmie się tobą przy mnie. Jak coś to pw Panowie. Fotki dziewczyny też podeślę pw albo na maila