• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mój Fetysz i Perwersja jak facet jęczy podczas....

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Moim ulubionym fetyszem i perwersją jest zapinanie facetowi wtyku przez żołądź. Bardzo mnie podniecają jego okrzyki i jęki gdy wtyk przechodzi przez cewkę.

Tutaj jest mój ulubiony film który to pokazuje. Jak facet jest zdominowany i przywiązany to podniecenie jest większe. Od wtyku odchodzi przewód do sterownika bo jak wejdzie do środka można siusiaka stymulować elektrycznie. Po reakcjach Pana słychać że elektryka działa...

Facet w rozkroku na fotelu ginekologicznym. Jedna Pani go przytrzymuje a druga zaczyna wsadzać wtyk do stymulacji do środka penisa.
Zabawa się zaczyna od 0:35 na filmie. Od 0:40 do 0:48 Pani próbuje wejść wtykiem do żołędzia ale Pan jest tak ciasny że nie chce jej "wpuścić".
Pani kręci wtykiem na boki aż w 0:50 wejście "puszcza" i następuje wepchnięcie do cewki i penetracja żołędzia. Pan traci dziewictwo co widać i słychać po jego jękach.

Pani niczym nie wzruszona i nie reagując na jęki i wrzaski zagłębia się do cewki głębiej i głębiej przechodząc przez żołądź. Wtyk szoruje w środku żołędzia Pan napina i pręży ciałko na fotelu. Potem Pani wpycha przewód powodując że wtyk przemieszcza się aż do jąder. Podczas stymulacji Pan ma orgazm i to bardzo mocny, ale wytrysk nie następuje bo wtyk blokuje wystrzał spermy. Powoduje to dodatkowy lekki ból. W 04:25 Pani ciągnąć za przewód wyjmuje wtyk. Wtyk opuszcza penisa, wtedy następuje wytrysk spermy i ulga dla Pana.

Dla mnie to super podniecające.
Wtyk do jąder się nie przemieści. One nie są bezpośrednio połączone z xewką moczową. Od jąder biegną przewody nasienne do góry pod pęcherz moczowy gdzie poprzez prostatę dopiero łączą się pod kątem ostrym z cewką noczową. Wtyk musiałby się zagiąć w prostacie pod kątem 30 stopni, co jest niemożliwe. Wtyk może co najwyżej wejść do pęcherza moczowego, ale musiałby przecisnąć się przez prostatę.

Mężczyzna

-Greg-

Instruktor seksu
"Wtyk do jąder się nie przemieści." Uff...co za ulga. To rzeczywisćie zmienia prawie wszystko:D
;)

Mężczyzna

Robmusso

Podrywacz
Tam na tym filmie to jest Dilator chyba z wibracjami, lub elektro stymulacją, co też może powodować mocniejsze doznania.

Mężczyzna

Robmusso

Podrywacz

Mężczyzna

Sosna33jk

Nowicjusz
Boli od samego patrzenia a co mówiąc dać sobie takie coś zrobić. Nigdy bym się nie zgodził na takie tortury