• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Minetka.

Mężczyzna

DarylDixon

Seks Praktykant
Uwielbiam, kiedy ktoś mi liże cipkę 😺
Problem polega na tym, że wszyscy panowie uważają się za mistrzów minetki a tylko niewielu umie ją dobrze zrobić.
Nie ma jakiejś jednej metody, którą można za każdym razem powtarzać. Jedna kobieta lubi tak a druga troszku inaczej.
Ja bardzo nie lubię tarmoszenia i przygryzania warg sromowych. Za to lubię powoli i ze średnią intensywnością.
Na początek mile widziany jest masaż cipki opuszkami palców przez materiał majtek od krocza w górę do łechtaczki.
Dotyk i moje sprośne myśli powodują, że moje majteczki szybko robią się mokre, czuję motyle w brzuchu i zdarza się, że mam lekki orgazm.
A gdy już jestem bez majtek, to właściwie możecie robić, na co macie ochotę. Lubię lizanie, palce w cipce a nawet w dupce.
Fantastycznym urozmaiceniem może być wasz nos. Ma on kształt pługa i świetnie się nadaje, aby jeździć nim od dołu do góry. Rozchyla cipkę na boki a delikatny czubek przyjemnie masuje przedsionek pochwy, okolice cewki moczowej oraz łechtaczkę.
Ale absolutnym hitem jest dla mnie stymulowanie żołędzia łechtaczki. Niestety niewielu mężczyzn wie, że łechtaczka ma napletek i żołądź. Ja po prostu odlatuję, jeśli partner rozchyli mi wargi sromowe, odsunie napletek i bardzo - bardzo delikatnie oraz bez pośpiechu dotyka czubkiem języka albo opuszkiem nawilżonego palca żołądź mojej łechtaczki. Mam wtedy bardzo intensywny orgazm , często powiązany z tzw. kobiecym wytryskiem. Przepadam za tym 😻
jak to zwykle bywa brak pokory największym problemem.
Jakąś podstawową wiedzę można mieć co i jak, ale cały pic polega na wpasowaniu się w preferencję partnerki ;) Trzeba pamiętać, że to my jesteśmy dla Was, a nie na odwrót. Trzeba czytać znaki i myślę, że można zdziałać cuda :p nie od razu Rzym zbudowano, do perfekcji trzeba ciągle dążyć.

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Dzieki @Tynka za zamieszczona instrukcje - rozchylanie warg i takie tam. Dzis urozmaice repertuar mimo ze do tej pory narzekan nie bylo zadnych. Ale kto sie nie rozwija ten nie rucha. Dla wszystkich pasjonatow minetek - robcie to kiedy wasza partnerka oglada serial albo gra na konsoli. Macie wtedy 20-30 minut zabawy zanim dojdzie i satysfakcje jak nie moze sie skupic na graniu i jej postac umiera:p

Mężczyzna

Miguel

Cichy Podglądacz
Problem polega na tym, że wszyscy panowie uważają się za mistrzów minetki a tylko niewielu umie ją dobrze zrobić.
Nie ma jakiejś jednej metody, którą można za każdym razem powtarzać. Jedna kobieta lubi tak a druga troszku inaczej.
Ja bardzo nie lubię tarmoszenia i przygryzania warg sromowych. Za to lubię powoli i ze średnią intensywnością.
Na początek mile widziany jest masaż cipki opuszkami palców przez materiał majtek od krocza w górę do łechtaczki.
Dotyk i moje sprośne myśli powodują, że moje majteczki szybko robią się mokre, czuję motyle w brzuchu i zdarza się, że mam lekki orgazm.
A gdy już jestem bez majtek, to właściwie możecie robić, na co macie ochotę. Lubię lizanie, palce w cipce a nawet w dupce.
Fantastycznym urozmaiceniem może być wasz nos. Ma on kształt pługa i świetnie się nadaje, aby jeździć nim od dołu do góry. Rozchyla cipkę na boki a delikatny czubek przyjemnie masuje przedsionek pochwy, okolice cewki moczowej oraz łechtaczkę.
Ale absolutnym hitem jest dla mnie stymulowanie żołędzia łechtaczki. Niestety niewielu mężczyzn wie, że łechtaczka ma napletek i żołądź. Ja po prostu odlatuję, jeśli partner rozchyli mi wargi sromowe, odsunie napletek i bardzo - bardzo delikatnie oraz bez pośpiechu dotyka czubkiem języka albo opuszkiem nawilżonego palca żołądź mojej łechtaczki. Mam wtedy bardzo intensywny orgazm , często powiązany z tzw. kobiecym wytryskiem. Przepadam za tym 😻
Świetny przepis na cudowne lizanie 😍. Uwielbiam pieścić cipeczkę w każdej pozycji , szczególnie jak dupcia wypięta jest mocno do tyłu. Mógłbym lizać cipeczkę godzinami. Moja partnerka bardzo to lubi i potrafi się odwdzięczyć świetnym lodzikiem. Fakt, pieszczenie łechtaczki to wyjątkowa sprawa 😍 i trzeba robić to bardzo umiejętnie ale daje mega doznania i frajdę dla dwojga.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Mężczyzna

Manto

Cichy Podglądacz
Witam. Czy tylko ja mógłbym lizać cipki całymi dniami? Bardziej jara mnie robienie dobrze kobiecie ustami niż jak ona robi mi loda ;p
Lubię obie te czynności, ale kiedyś miałem taki okres w życiu, że nie mogłem się obejść bez minetki. Jaz miałem wracać z pracy to pisałem do żony, że niedługo będę i żeby się odświeżyła. Jak tylko wszedłem do domu to od razu kazałem jej siadać na kanapie, klękałem przed nią i od razu zabierałem się do minetki. Po prostu miałem wielką ochotę mieć cipkę w ustach.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Czy tylko ja mam ciągle bardzo wilgotną cipkę? To powszechne u kobiet? ; )
Wolicie gładkie, z zarostem, pachnące czy z naturalnym zapachem?
To dobrze że bardzo wilgotno, uwielbiam zlizywać ten nektar. Delikatny zarost jest mega seksi no i zapach naturalny wolę bo dla mnie to zapach seksu ☺️

Mężczyzna

mineter

Nowicjusz
Ale mnie podjaralas uwielbiam minetke s tym bardziej lubię jak kobieta lubi.