no własnie moj chłopak ma podobne zdanie a zapytałam sie o to bo chciałam wiedziec czy ktos to robił bo ostatnio jak spotkalam sie z kolezankami to nagle jedna własnie wyskoczyła z tekstem ze jej chłopak zrobił bukkake byłam w lekkim szoku jak zobaczyłam ze druga powiedziala ze ona kiedys tez i zaczeły ze soba gadac na ten temat no coz rozni bywaja ludzie i po wielu sie mozna roznych rzeczy nie spodziewac dlatego zapytalam sie czy kto tu to robiłKoszałek Opałek napisał:Yyy raczej nie, osobiście uważam to za coś poniżającego.
spoko przechodziłam przez toFever napisał:Bukkake..... :?: ... nie nie ... feee ... ok mozna to zrobic na plecki czy brzuszek...ale twarz !? nieporozumienie jakies. No to tyle w tej kwestii. Natomiast jesli chodzi o...jak ja to nazywam seris kompletny :wink: ... to owszem...sperma bywa bardzo dobraPowiem Wam, ze kiedys, dawno temu jednorazowo sprobowalam jej, ale to bylo tak z palca..hehheh no i byla slodka. Przyznam sie, ze bylam troche zaskoczona tym, bo podobno jest tak, ze jak ktos pali i odrzywia sie tez tak srednio, to ma to duzy wplyw na jej smak, a tu bylo inaczej
co mnie milo zaskoczylo .... No pozniej bylo dludo dlugo nie...bo jakos sie zablokowalam, ze tak powiem, ale ostatnio ....... moze niektorych to zniesmaczy .... ale ... mmmmm ..... mniam
... Nie ma sie co ograniczac. Jesli chodzi o walory smakowe to tez jest ok, choc teraz robimy pewne doswiadczenie, bo to tez wiadomo, ze sok ananasowy moze zmieniac jej smak. I co? I powiem, ze jest to prawda! Jeszcze jedna sprawa. Ktos pisal, ze mozna skonczyc w buzi, a jak partnerce nie smakuje to moze wypluc w chusteczke. No prosze Was...gdybym byla po tej drugiej stronie to chyba srednio bym sie poczula...zreszta chyba dla obojga bylaby to dziwna sytuacja. brrr .... Zreszta co ja tu duzo bede mowic, jezeli nie przkonacie sie kobitki na wlasnych kupkach smakowych .... naprawde nie ma sie co zniechecac i krecic nosem. Nam sprawia to wielka przyjemnosc a czasem nawet frajde ...
takze polecam !!
pierwszym razem tak zrobilam i facet mnie zrozumiał nie bedzie mnie przeciez do tego zmuszac no a to ze teraz juz chusteczek nie potrzebuje to inna sprawa
wszystko zalezy od gustu mi tam smakuje
Zreszta co ja tu duzo bede mowic, jezeli nie przkonacie sie kobitki na wlasnych kupkach smakowych ....
niezłe powiazaniekasiulla napisał:Zreszta co ja tu duzo bede mowic, jezeli nie przkonacie sie kobitki na wlasnych kupkach smakowych ....
Mi się najbardziej to spodobało :lol: Nie ma to jak wypróbować spermę na kupce![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| W | Miłość francuska - odruch wymiotny przy robieniu laski | Porady seksualne | 94 | |
|
|
Związek a miłość | Związki | 2 | |
|
|
Miłość nie zna wieku? | Związki | 67 | |
| N | Czy miłość może przezyciężyć nasze dewiacje? | Seks | 27 | |
| M | Czy prawdziwa miłość w realu istnieje w obecnych czasach? | Związki | 18 |