Bukkake..... :?: ... nie nie ... feee ... ok mozna to zrobic na plecki czy brzuszek...ale twarz !? nieporozumienie jakies. No to tyle w tej kwestii. Natomiast jesli chodzi o...jak ja to nazywam seris kompletny :wink: ... to owszem...sperma bywa bardzo dobra
Powiem Wam, ze kiedys, dawno temu jednorazowo sprobowalam jej, ale to bylo tak z palca..hehheh no i byla slodka. Przyznam sie, ze bylam troche zaskoczona tym, bo podobno jest tak, ze jak ktos pali i odrzywia sie tez tak srednio, to ma to duzy wplyw na jej smak, a tu bylo inaczej
co mnie milo zaskoczylo .... No pozniej bylo dludo dlugo nie...bo jakos sie zablokowalam, ze tak powiem, ale ostatnio .......
moze niektorych to zniesmaczy .... ale ... mmmmm ..... mniam
... Nie ma sie co ograniczac. Jesli chodzi o walory smakowe to tez jest ok, choc teraz robimy pewne doswiadczenie, bo to tez wiadomo, ze sok ananasowy moze zmieniac jej smak. I co? I powiem, ze jest to prawda! Jeszcze jedna sprawa. Ktos pisal, ze mozna skonczyc w buzi, a jak partnerce nie smakuje to moze wypluc w chusteczke. No prosze Was...gdybym byla po tej drugiej stronie to chyba srednio bym sie poczula...zreszta chyba dla obojga bylaby to dziwna sytuacja. brrr .... Zreszta co ja tu duzo bede mowic, jezeli nie przkonacie sie kobitki na wlasnych kupkach smakowych .... naprawde nie ma sie co zniechecac i krecic nosem. Nam sprawia to wielka przyjemnosc a czasem nawet frajde ...
takze polecam !!