• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miłość francuska. Lubicie? Musieliście się przełamać?

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Fantazjowałem o tym od 11 roku życia, więc sam to zainicjowałem i było dla mnie czystą przyjemnością satysfakcjonować tak partnerkę 😁

Mężczyzna

mephisto78

Cichy Podglądacz
Przyznam że lubię seks oralny w obu wariantach: więc i ja i mi. Jak pisano wcześniej fajnie gdy jest to element wstępny, bo po prostu dobrze działa i fajnie przygotowuje. Ale wszystko zależy od partnerów bo i spotkałem kobiety które nie przepadały za tym (a tak naprawde te co akceptują finał do buzi to ta mniejsza połowa ;-) więc luzik ) ale i jak się rozmawia to nie każdy facet lubi (choć jak same kobiety twierdzą one baaaardzo lubią zajmować się męskim instrumentem). W moim przypadku zawsze jestem na tak bo to i urozmaica i cieszy;) Idę na kawe- bez lodów ;-)

Mężczyzna

Midnight Rambler

Seks Praktykant
Tyle o tym myślałem za nastolatka, że musiałem się łamać, żeby nie wypróbować :ROFLMAO: Natomiast moja żona - jesteśmy razem od liceum - była bardziej ostrożna. O ile nie miała większych problemów z dobraniem się w ten sposób do mnie, o tyle musiałem się sporo nagimnastykować, żeby namówić ją, żeby mi pozwoliła dobrać się do siebie :ROFLMAO: Jak dzisiaj obserwuję jej entuzjazm w tym temacie, to aż trudno mi uwierzyć, że tak kiedyś było :ROFLMAO:

Mężczyzna

wojtunia

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam lizać cipkę 🤤 świeżutka, wygolona... Mniamm 😁a i odbycik się zahaczy przy okazji 🤫co do lodzika, to bardzo lubię dochodzić w ustach, rozpływam się wtedy 😅

Mężczyzna

sprezysty555

Cichy Podglądacz
Jesteśmy z partnerką dosyć regularni w tym temacie, z tym że głównie to ona działa. Sama nie przepada za minetką, co mi mnie jakoś nie boli, bo nigdy nie byłem koneserem smaku śluzu z pochwy.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
.00. 0L O OO K 9 99 999 9 90X1 9 9 9 9 9 9 9 9 98 9 NA
Czy lubicie seks oralny?? Czy miałyście na początku problemy z przełamaniem się??

Uwielbiam.
Tak po prostu, spontanicznie mu obciągac gdy najdzie mnie ochota. Nie wymagam ani by sie odwdzięczył, ani ciagu dalszego w postaci seksu klasycznego.
Lodzik, finał w ustach i tyle.

Kiedyś, na sanym poczatku nie tyle sie bałam co wstydzilam, że nie umiem i nie sprawie facetowi przyjemności. Takie tam dziewicze obawy :)