• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Miłość francuska. Lubicie? Musieliście się przełamać?

Kobieta

KakiOna

Cichy Podglądacz
Czy lubicie seks oralny?? Czy miałyście na początku problemy z przełamaniem się??
Ja pamiętam jak pierwszy raz zrobiłam loda mojemu pierwszemu chłopakowi. Miał duuużego penisa i wręcz zrobiłam to z wielką przyjemnością. Do dzisiaj uwielbiam sex oralny... A że lubię też duże kutasy, do których mam szczęście... Cóż... Tym lepiej 😛

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Ja pamiętam jak pierwszy raz zrobiłam loda mojemu pierwszemu chłopakowi. Miał duuużego penisa i wręcz zrobiłam to z wielką przyjemnością. Do dzisiaj uwielbiam sex oralny... A że lubię też duże kutasy, do których mam szczęście... Cóż... Tym lepiej 😛
Nie ma nic lepszego niż dobry blowjob. A robisz z połykiem?

Mężczyzna

Ozcan83

Cichy Podglądacz
U mnie jest tak: ja w stronę mężczyzny nie mam z tym żadnego problemu, a wręcz jest to dla mnie bardzo satysfakcjonujące. Mam z tego dużą frajdę i przyjemność kiedy partner jest dopieszczony.
Natomiast jeśli chodzi o seks oralny w moją stronę... no cóż z przykrością muszę wyznać, że jeszcze się nie trafił taki który by prawilnie, czule, z pasją i namiętnością wylizał moją 🍑 cipeczkę do białej kości 🫣
No i namówiła ☺️😁

Mężczyzna

Simonski

Cichy Podglądacz
Uwielbiam pieścić i lizać muszelki. Rzadko mam taka okazję, ale zdarzało mi się. Ostatnio pozwoliła mi na to masażystka, ładna, zgrabna i bardzo "soczysta". Było super.

Mężczyzna

zFantazja

Cichy Podglądacz
Uwielbiam i to w obie strony. Właściwie są to u mnie top1 i top2.
top2 - kocham smak zadbanej cipki i soków z niej. Mogę lizać godzinami. Szczególnie jeśli kobieta jest podniecona. No i ostatnio miałem przełom, bo spodobało mi się jak podczas lizania cipki, kobieta chce aby palec lądował w jej tyłeczku - bardzo mnie to zaczeło kręcić. A także całowanie i lizanie tyłeczka swojej kobiety - mega.

top1 - pewnie jak u wielu mężczyzn czyli robienie loda. Uwielbiam każdą formę, szczególnie jak mogę patrzeć jak kobieta to robi i z zaangażowaniem on znika w jej ustach głęboko. A jak do tego pozwala aby dociskać trochę głowę i droczy się że chce dostać sperme w usta lub mówi wprost abym się na końcu nie powstrzymywał, to już niebo.