• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Męskie stringi

Mężczyzna

Image

Erotoman
Bo w istocie było inaczej. Upierałaś się przy tych męskich, ale stwierdziłem kategorycznie, że nawet dla żartów profanować takiej pupy nie dam, i założyłaś na nią te, w których czujesz się najlepiej :)

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Mam parę i zakładam je do masażu żonki. Jak to ona stwierdziła - bez nie jest profesjonalnie a w zwykłych majtasach jakoś nie teges. Kupiłem stringi z jakiegoś śliskiego materiału, jej pasuje a mi w dupę sznurek włazi. No ale profesjonalizm przede wszystkim 🤣
Od jakiegoś czasu nie noszę żadnej bielizny, przetestowałem slipy, bokserki i stringi - najlepiej mi bez niczego. Żona nie komentuje, muszę jedynie częściej prac spodnie czy spodenki - względy higieniczne.

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Bo w istocie było inaczej. Upierałaś się przy tych męskich, ale stwierdziłem kategorycznie, że nawet dla żartów profanować takiej pupy nie dam, i założyłaś na nią te, w których czujesz się najlepiej :)
To w takim razie z kimś mnie w tych wyobrażeniach musiałeś pomylić, bo przecież ja latam w babcinych pantalonach i to w nich czuję się najlepiej 😎😉

Mężczyzna

Image

Erotoman
To ogarniaj sam tylko nicków nie myl 😉
Wolę to, jak to wygląda teraz. W razie czego za zamieszanie przeproszę, a energię - jak przecież wiesz - warto wykorzystywać z głową :)

A co do męskich stringów:

:D

michalaniol

Cichy Podglądacz
Stringi i tylko stringi ;) wygodne, przewiewne i komfortowe. Niech, każdy nosi to co uważa za stosowne, dopóki nie biega z gołą dupą przy dzieciach...
NIby mało kto nosi, a prawda jest taka że się nie przyznajemy, bo Polskie społeczeństwo jest 100 lat do tyłu i ciągle ten tekst '' co ludzie powiedzą'' albo ''pewnie to pedał'' nie, faceci hetero też noszą taką bieliznę i nic w tym dziwnego. Zainteresowanie, jest duże wystarczy otworzyć jeden z dużych portali aukcyjno / zakupowych ;)
Osobiście polecam Atlantic.