• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Męskie stringi

Mężczyzna

NaWesoło

Podrywacz
Absolutnie kurwa nie. Wrzynają się w dupę (przynajmniej mi), poza tym nie noszę bielizny zazwyczaj więc znów nie.

Mężczyzna

Deedawid

Cichy Podglądacz
Poważnie nosicie stringi ? Ja zawsze tylko i wyłącznie bokserki . Może jestem taki sceptyczny bo nigdy nie zakładałem :)

Mężczyzna

Mariano-1985

Podrywacz
Ja musze przyznać, że lubię, ale nie noszę ich na codzień. Bokserki są wygodniejsze. Fajne stringi zakładam czasem do zabawy z partnerką, albo kiedy chcę, czy chciałem (w czasach randkowania) zrobić dziewczynie niespodziankę. Wydaje mi się, że facet w stringach to rzadki widok, a przez to dość ciekawy i interesujący dla kobiet.

Kobieta

Tadaaam_pl

Cichy Podglądacz
Ja musze przyznać, że lubię, ale nie noszę ich na codzień. Bokserki są wygodniejsze. Fajne stringi zakładam czasem do zabawy z partnerką, albo kiedy chcę, czy chciałem (w czasach randkowania) zrobić dziewczynie niespodziankę. Wydaje mi się, że facet w stringach to rzadki widok, a przez to dość ciekawy i interesujący dla kobiet.
so true! skoro my się "przebieramy" do zabaw łóżkowych to panowie nie powinni być w tyle;)

zapraszam do mojego sklepu-jest tu kilka mega fajnych opcji na specjalne okazje ;)

Mężczyzna

Mariano-1985

Podrywacz
Przejrzałem ofertę i znalazłem kilka rzeczy, które mi się podobają 😉
@Tadaaam_pl mógłbym mieć do Ciebie prośbę? Skoro znasz się na temacie i być może widziałaś moje zdjęcia (jeśli nie to mogę coś nie coś zaprezentować) to może mogłabyś mi doradzić coś? Fajnie by było usłyszeć radę kobiety i poznać damski punk widzenia 😉

Kobieta

Tadaaam_pl

Cichy Podglądacz
Przejrzałem ofertę i znalazłem kilka rzeczy, które mi się podobają 😉
@Tadaaam_pl mógłbym mieć do Ciebie prośbę? Skoro znasz się na temacie i być może widziałaś moje zdjęcia (jeśli nie to mogę coś nie coś zaprezentować) to może mogłabyś mi doradzić coś? Fajnie by było usłyszeć radę kobiety i poznać damski punk widzenia 😉
Bardzo się cieszę!
Przesyłam moje top 3:D

Daj znać jak moje typy Ci się podobają:)))

Mężczyzna

Mariano-1985

Podrywacz
Bardzo się cieszę!

Wszystko mi się bardzo podobają 🥰
Są super!
Najbardziej mi się podobają te paski czarne 🥰 mam podobne w siateczkę! Jeśli tylko chcesz to chętnie się pochwalę 😋
A generalnie każde mi się bardzo podobają, każde bym chętnie przymierzył, pokazał i poddał pod ocenę Twojego doświadczonego oka 😉

Mężczyzna

Mariano-1985

Podrywacz
Bardzo się cieszę!

@Tadaaam_pl, szczerze powiedz, co myślisz o takich stringach, i ich wypełnieniu? 😋