so true! skoro my się "przebieramy" do zabaw łóżkowych to panowie nie powinni być w tyleJa musze przyznać, że lubię, ale nie noszę ich na codzień. Bokserki są wygodniejsze. Fajne stringi zakładam czasem do zabawy z partnerką, albo kiedy chcę, czy chciałem (w czasach randkowania) zrobić dziewczynie niespodziankę. Wydaje mi się, że facet w stringach to rzadki widok, a przez to dość ciekawy i interesujący dla kobiet.
Bardzo chętnie zajrzę dziękujęso true! skoro my się "przebieramy" do zabaw łóżkowych to panowie nie powinni być w tyle
zapraszam do mojego sklepu-jest tu kilka mega fajnych opcji na specjalne okazje
Archiwa Dla Mężczyzn - Tadaaam! Sex Shop
tadaaam.pl
Bardzo się cieszę!Przejrzałem ofertę i znalazłem kilka rzeczy, które mi się podobają
@Tadaaam_pl mógłbym mieć do Ciebie prośbę? Skoro znasz się na temacie i być może widziałaś moje zdjęcia (jeśli nie to mogę coś nie coś zaprezentować) to może mogłabyś mi doradzić coś? Fajnie by było usłyszeć radę kobiety i poznać damski punk widzenia
Wszystko mi się bardzo podobająBardzo się cieszę!
Przesyłam moje top 3
Daj znać jak moje typy Ci się podobają))
@Tadaaam_pl, szczerze powiedz, co myślisz o takich stringach, i ich wypełnieniu?Bardzo się cieszę!
Przesyłam moje top 3
Daj znać jak moje typy Ci się podobają))
Nie, nie lubię. Tylko bokserki uznaję.Witam
Chciałbym poruszyć temat męskiej bielizny. Czy lubicie nosić stringi drodzy Panowie ? Ja uważam że każdy chce się podobać
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Męskie stringi - co o nich sądzicie? | Seks | 27 | |
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 | ||
Męskie jądra ! | Seks | 143 |