Idealna odpowiedźUwielbiam je pieścić, ale lubię jak są ładnie ogolone. Nie powinno się o nich zapominać zarówno przy lodziku jak i rimmingu
Idealna odpowiedźUwielbiam je pieścić, ale lubię jak są ładnie ogolone. Nie powinno się o nich zapominać zarówno przy lodziku jak i rimmingu
Uwielbiam je pieścić, ale lubię jak są ładnie ogolone. Nie powinno się o nich zapominać zarówno przy lodziku jak i rimmingu
Lubię je masować, lekko ściskać, muskać palcami i ssać
Są takie mięciutkie, fajne
Czy miękkie jądra to na pewno dobra oznaka?Lubię je masować, lekko ściskać, muskać palcami i ssać
Są takie mięciutkie, fajne
Nie lubisz gładkichJak najbardziej, to bardzo miła część fiutaczja <3, ale koniecznie gładkie.
Widzę że @szalonaAnia to koneserka ,czytam te posty i z wszystkich się wyśmiewa. Bynajmniej ja mam takie wrażenie. Czyżby szalonaAnia miała sama kompleksy i się tutaj dowartościowuje?W tym worku masz jajka?
A to przepraszam, odczułem coś innego. Tylko czemu się śmiejesz z anatomii człowieka? Każdy ma co ma.Pokaz się tutaj też się pośmiejemy🫣Lubię się pośmiać
Tobie też nie będzie dane.Nie każdemu jest to dane by mnie oglądać.
Ciebie oglądać nie muszę
W końcu śmiech to zdrowieLubię się pośmiać
Chętnie bym ci pokazał swoje bo są spore, ogolone aż jestem ciekaw czy by ci się spodobałyUwielbiam je. To mój fetysz. Zwykle jestem dość mokra ale kiedy się do nich dobieram, to w kroku robi mi się wodospad. Uwielbiam je dotykać, ważyć w dłoni. lekko ściskać, całować i ssać. Są kwintesencją męskości i ludzkiego życia na ziemi - produkują plemniki , do 100 milionów za jednym wystrzałem a wystarczy jeden. Zauważyłam, że na początku mężczyźni nieco się tych pieszczot boją. Myślę, że zostali w przeszłości potraktowani tam zbyt mocno i ich bolało a jako prawdziwi mężczyźni dzielnie znosili ból i nawet o tym nie powiedzieli swoim partnerkom. No właśnie ! Drogie panie ! Jaja to nie są piłki do gry w golfa czy tenisa stołowego. To jest najdelikatniejsza cząstka mężczyzny i trzeba do nich podchodzić bardzo subtelnie i delikatnie. Jeśli zrobicie to umiejętnie, to wasi faceci będą mieli z tego wielką przyjemność i wy zresztą też. Nie zostawiajcie ich samopas. Lodzik jest ważny ale jąderka również. Nie wolno o nich zapominać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Leginsy męskie, meginsy | Fetysze i perwersje | 12 | |
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
M | Męskie stringi | Seks | 63 | |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 |