• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Męskie jądra !

Kobieta

Okoye

Nowicjusz
cudownie, uwielbiam jaja! Mialam kiedys takiego kochanka, z ktorym umawialam sie w "bezpiecznych miejscach publicznych" (kino, samochod na parkingu podziemnym, klub) wlasnie na lizanie jaj- wyciagal klejnoty przez rozporek i zaczynalismy jazde, bardzo dobrze go wspominam:)

bezstosunkowwy

Cichy Podglądacz
cudownie, uwielbiam jaja! Mialam kiedys takiego kochanka, z ktorym umawialam sie w "bezpiecznych miejscach publicznych" (kino, samochod na parkingu podziemnym, klub) wlasnie na lizanie jaj- wyciagal klejnoty przez rozporek i zaczynalismy jazde, bardzo dobrze go wspominam:)
w klubie ? gdzie ?

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Suuuper Okoye.Suuuuuper.Tez to baaardzo lubie.Dac pieknej Pani moje jaja do obrobki.Moze byc nieco bardziej ostra.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Moja pani twierdziła, że lubi owłosionego do czasu za nie zgolilem grzywy 😉 teraz oprócz lodzika lubi possać jajka a i czasem zjechać trochę dalej. Pielęgnacja wymaga trochę zachodu ale warto się poświęcić 😉

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Uwielbiam je. To mój fetysz. Zwykle jestem dość mokra ale kiedy się do nich dobieram, to w kroku robi mi się wodospad. Uwielbiam je dotykać, ważyć w dłoni. lekko ściskać, całować i ssać. Są kwintesencją męskości i ludzkiego życia na ziemi - produkują plemniki , do 100 milionów za jednym wystrzałem a wystarczy jeden. Zauważyłam, że na początku mężczyźni nieco się tych pieszczot boją. Myślę, że zostali w przeszłości potraktowani tam zbyt mocno i ich bolało a jako prawdziwi mężczyźni dzielnie znosili ból i nawet o tym nie powiedzieli swoim partnerkom. No właśnie ! Drogie panie ! Jaja to nie są piłki do gry w golfa czy tenisa stołowego. To jest najdelikatniejsza cząstka mężczyzny i trzeba do nich podchodzić bardzo subtelnie i delikatnie. Jeśli zrobicie to umiejętnie, to wasi faceci będą mieli z tego wielką przyjemność i wy zresztą też. Nie zostawiajcie ich samopas. Lodzik jest ważny ale jąderka również. Nie wolno o nich zapominać.
ogólnie umiejętna pieszczota jaj, albo same umiejętne ich mizianie może być na prawdę przyjemne ;)