No właśnie ja mam pytanie gdzie kupowaliście swój pierwszy pas i jak dobrze dobrać rozmiar chce zrobić niespodziankę partnerce
Szukaj na Ali sklepu Frkk. Sprzedają konkretne modele stalowe, opisują jak dobrać wielkość. Nie kupuj żywicznych, mnie uczuliły i trochę się strachu najadłem. Jak chcesz tanio to plastiki się też sprawdzą.No właśnie ja mam pytanie gdzie kupowaliście swój pierwszy pas i jak dobrze dobrać rozmiar chce zrobić niespodziankę partnerce
Ja mam wszystko z aliE. Jeśli nie metalowe, to generalnie masz podróbki trzech typów: cobra Cage, CB-6000, Holy Trainer. Są też inne, ale raczej z tych wybierzesz. Rozmiar zawsze okaże się za duży, a potem może być za luźno w środku.No właśnie ja mam pytanie gdzie kupowaliście swój pierwszy pas i jak dobrze dobrać rozmiar chce zrobić niespodziankę partnerce
Masz jakieś fotki w klatce?Ja mam wszystko z aliE. Jeśli nie metalowe, to generalnie masz podróbki trzech typów: cobra Cage, CB-6000, Holy Trainer. Są też inne, ale raczej z tych wybierzesz. Rozmiar zawsze okaże się za duży, a potem może być za luźno w środku.
Jest jeszcze Cherry Keeper, ale to już naprawdę maleństwo.
Aktualnie szukam dla siebie czegoś niniejszego, ale raczej w rozmiarze mini, nie micro. Sam właśnie przekopuję dostępność
Są gdzieś w poście "ptaszek w klatce"Masz jakieś fotki w klatce?
No ja nie wiem bo w wzwodzie mam 12 cmJa mam wszystko z aliE. Jeśli nie metalowe, to generalnie masz podróbki trzech typów: cobra Cage, CB-6000, Holy Trainer. Są też inne, ale raczej z tych wybierzesz. Rozmiar zawsze okaże się za duży, a potem może być za luźno w środku.
Jest jeszcze Cherry Keeper, ale to już naprawdę maleństwo.
Aktualnie szukam dla siebie czegoś niniejszego, ale raczej w rozmiarze mini, nie micro. Sam właśnie przekopuję dostępność
Ja mam.Masz jakieś fotki w klatce?
Ja mam z 18. Ciezko czasem go upchnąć ale daje rade. Wciąż nie wiem jaka by była najlepsza. Szkoda ze nie można zrobić testów bo klatki są drogie tak by kupowac i sprawdzać. Później Wez to sprzedaj.No ja nie wiem bo w wzwodzie mam 12 cm
Na aliE po jakieś 40-60 PLN. Trzy paczki fajek masz się mierzyć na miękko. Pas cnoty ma odebrać wzwód i orgazm. Za każdym razem jak stanie, poczujesz dyskomfort i będziesz wolał, żeby nie stawał.Ja mam z 18. Ciezko czasem go upchnąć ale daje rade. Wciąż nie wiem jaka by była najlepsza. Szkoda ze nie można zrobić testów bo klatki są drogie tak by kupowac i sprawdzać. Później Wez to sprzedaj.
Pokażesz ?Ja mam.
OfkorsMasz jakieś fotki w klatce?
Jasne,a co w zamian?Pokażesz napisz na priv
Aż tak??Ja bym chętnie zamknęła takiego ptaszka i złamała klucz
Moj już czeka na Ciebie w klatceJa bym chętnie zamknęła takiego ptaszka i złamała klucz
Jeszcze ja, jeszcze ja!Ile odrazu chętnych do zamknięcia hihi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
Męski pas cnoty noszony cały dzień i noc obniży popęd | Porady seksualne | 3 | ||
M | pas cnoty dla niego | Fetysze i perwersje | 7 | |
K | Męski pas cnoty, plusy i minusy | Fetysze i perwersje | 13 | |
F | Jak spróbować pasa cnoty? | Opowiadania erotyczne | 3 |