• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Matka

Mężczyzna

Wolf52

Cichy Podglądacz
Dla mnie jako kobiety i matki jest jest to też bardzo dziwne a wręcz nie realne.
Ciekawe czy takie relacje matka - syn bywają częstym zjawiskiem?
Są częstym zjawiskiem tylko skrycie ukrywanym przez obie strony ,tak samo jak relacje ojciec -corka,wnuk-babcia,ziec-tesciowa,synowa-tesc itp.poniewazbwszystko zaczęło sie od arki Noego bo z kim synowie współżyli w niektórych krajach kazirodztwo jest zezwolone i nie widzę nic w tym strasznego gdy oboje to tolerują .

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Tematyka poruszona w tym poście budzi duże zainteresowanie wniosek taki wyciągam po ilości osób piszących do mnie na priv.
W związku z tym proszę o przeniesienie tutaj dyskusji ponieważ nie wszystkim jestem w stanie szybko odpisać a być może w pewnych sytuacjach jakiejś formy pomocny czy wsparcia udzielą inni użytkownicy forum , czy też zwyczajnie nawiąże się dyskusja.
Pozdrawiam wszystkich 🙂

Mężczyzna

robhaj

Seks Praktykant
Mam ogromną wyobraźnie i fantazję, ale na "cioci" się ona kończy. Matka syn to lekka przesada. Tak jak ojciec i córka.
Jak jest ochota to pies kota wyłomota -żart taki.
A kto z kim i dla czego nie ma nikt wpływy jak będą zachowywać to w tajemnicy i w sumie powinna być ich to sprawa jak jest to dobrowolne

Kobieta

Milf_1982

Nowicjusz
A czemu do max " cioci " czy masz czasem o bratanku lub siostrzeńcu takie myśli?

No nie. Może źle się wypowiedziałam. Do raczej idzie w drugą stronę bo chłopaki mają jakiś fetysz z tymi ciociami. I dla wielu jestem taką umowną ciocią :)

Ale syn fantazjujący o matce, albo ojciec o córce, to jest jednak niebezpieczne. Nawet jeśli nazywamy to tylko fantazją. Ale nie oceniam. Wyrażam własne zdanie. Pomijam aspekt prawny.

Mężczyzna

robhaj

Seks Praktykant
No nie. Może źle się wypowiedziałam. Do raczej idzie w drugą stronę bo chłopaki mają jakiś fetysz z tymi ciociami. I dla wielu jestem taką umowną ciocią :)

Ale syn fantazjujący o matce, albo ojciec o córce, to jest jednak niebezpieczne. Nawet jeśli nazywamy to tylko fantazją. Ale nie oceniam. Wyrażam własne zdanie. Pomijam aspekt prawny.
A można mówić na ciebie ciociu?😉
Ja też nie oceniam ale też toleruję jak jest to ich dobra wola takie ja mam zdanie też omijając aspekt prawny, co innego jak by było z przymusu to już bym karał po najwyższej lini oporu

Mężczyzna

żonaty 1

Podrywacz

A ile lat ma ciocia ?