Swego czasu na Su jak jeszcze były normalne dziewczyny. Fakt że musiałem przelać żetony ,ale nie były tak porobione dziewczyny jak teraz. Np. EsKa. https://www.camwhores.tv/videos/10844502/priv-su-001/

Jak masz ochotę to możemy spróbowaćKiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
A dalej masz ochotę na takie spotkania ?Kiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
ja od dawna szukam kogos tego typu i nie znajduje. albo oszust, ktory zgarnie hajs i tyle go widzieli albo jakis podstawiony filmik albo nudne machanie wibratorem przez pol godziny.Hejka! Włączę się do tematu, bo kamerki to moja bajkaweszłam w ten świat z pasji..na moich zasadach.. Zaczęłam robić pokazy, bo miałam wkurwa...wkurwa na wszechobecną bylejakość transmisji erotycznych w Polsce..kobiet..par.. miałam wkurwa na wyjebke i bezmyślność tych ludzi.. w wielu przypadkach to anyteza erotyki..nie ważne gdzie..w czym.. z kim.. grunt to miec cipkę na wierzchu i małpkę z żabki obok
Chciałam opowiedzieć o moich emocjach i pokazać, że istnieją kobiety, które czują erotykę..którym chce sie chciec.. !!!! bo najlepsze sesje to nie te, na których najwięcej widać — tylko te, na których najwięcej się czuje. Sztuką jest wejść głębiej..
Prawdziwa gra dzieje się w głowie, a reszta to niezmiernie przyjemny dodatek.
Kto czuje podobnie ?
Spokojnie bo nie doniesiesz xdNie mam dużego doświadczenia z kamerkami, i nigdy nie było tak, żebym z całkiem ta domową osobą się wylosował na jakimś czasie, ale jednak z kamerowych sytuacji. Zapadnie mi w pamięci dlna bardzo długo, i dlatego chciałbym ją powtórzyć. A mianowicie, połączyliśmy się z koleżanką na kamerce, ja widzę jej twarz, a ona ma obraz z tylnej kamerki, miałem na sobie w tedy szlafrok, lewą ręką masowałem penisa. Jej wzrok zdradził wszystko, ekscytację, podniecenie i to że to będzie długa noc....
Ja jestem chętnyChętnie pokażę Wam swoje flow.. wystarczy odważyć się napisać![]()
Można trafić tylko nie ma takich platformach gdzie szukałeśZdarzyło się, za parę tokenów i chyba dlatego wygladalo to, tak jak wygladalo... Czas start i pani po drugiej stronie ekranu zaczyna odgrywać swoja rolę. No, ale powiedzmy, że wiedzialem na co się pisze. Wyobrażenie o takim cyberku mam trochę inne. I tu jest moje pytanie, czy takie cyberki zawsze muszą być grantowane? Czy można spotkać kobiety, które po prostu mają chęć pobawić się z chłopem, od tak, dla przyjemności, z lekkim dreszczykiem emocji?
To napewno. Może przez to, że taki ,,skok w bok`` zdarza mi się niezbyt często. A jakaś głębsza relacja nie wchodzi w grę. Dobra rozmowa, ten sam cel...Można trafić tylko nie ma takich platformach gdzie szukałeś
Chodź na priv to napisz sze co i jakTo napewno. Może przez to, że taki ,,skok w bok`` zdarza mi się niezbyt często. A jakaś głębsza relacja nie wchodzi w grę. Dobra rozmowa, ten sam cel...
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| R | Masturbacja przy kimś | Masturbacja | 743 | |
| H | Masturbacja pod prysznicem na siłowni | Masturbacja | 25 | |
|
|
Samotna masturbacja | Masturbacja | 12 | |
| H | Wprowadzanie w świat seksu przez ojca…masturbacja itd | Seks | 3 | |
|
|
Masturbacja gadżetami erotycznymi | Masturbacja | 17 |