• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja z kimś na kamerkach?

Mężczyzna

Marcinem69

Seks Praktykant
Kiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
Jak masz ochotę to możemy spróbować

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Mam dwie kamerki w samochodzie. Czy to wystarczy 🤔 W zasadzie powinno, bo widać przód i tył. Teraz czekam tylko na oferty.

Mężczyzna

kermit93

Cichy Podglądacz
Kiedyś bawiłam się tak. Miałam nawet długi związek - prawie rok. Na początku wysyłaliśmy zdjęcia, filmiki, a później umawialiśmy na spotkanie online. Uwielbiałam oglądać jak masturbuje i jak dochodzi. Ciężko znaleźć partnera, nawet kobietie. Chętnych dużo, ale trafić na odpowiedniego ciężko.
A dalej masz ochotę na takie spotkania ?

Mężczyzna

BigCockAdam

Cichy Podglądacz
Snap : hornyslut26

młody, z fajnym dużym sprzętem szuka koleżanki lub pani do wspólnych zabaw na dłuższą metę. Mam parę zabawek i jestem naprawdę zboczony, lubię eksperymenty.