RównieżA komu się nie zdarzyło? Ciekawe urozmaicenie życia seksualnego. Mi się zdarzało zarówno samemu, jak i z partnerką. A ty @haniahania26 z jakiego serwisu korzystasz? A może ze Skype?
Masz wyszukiwarkę. Ale na zasadzie że wpisujesz słowa typu sex gej hetero 18+ i wyskakują Ci proponowane osoby z nickami z tymi słowami na przykład i dodajesz je sobie. Jak przyjmą to możecie porozmawiać czy wysyłać sobie snapy. Jak algorytm załapie to potem Ci proponuję więcej tego typu osób. Jednak jeśli chodzi o dziewczyny to ciężko z tym tam xD chyba że za hajs ale na ile to realne to nie wiem. Chłopów łatwiej znajdzieszNo dobra, nie znam się z tym snapem. To się trzeba z kimś umówić wcześniej na kontakt, czy jest jakaś wyszukiwarka, albo jeszcze inaczej?
Czesc Oj bardzo Uwielbiam To bardzo ciekawe doswiadcazenie Mowie oczywiscie za siebieLubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
Masz telegram?Uwielbiam, to jeden z mocniejszych fetyszy
Niestety ale 100% hetero bykuMasz telegram?
Fajne doznanieJak ktoś chce się przekonać jak to jest na kamerce walić z innym facetem to polecam np. chaturbate. Jest sekcja z facetami, hetero i homo. Wybierasz sobie walącego hetero i walisz razem z nim (on Cię nie widzi). Można wyczaić czy "to sport dla mnie".
Tylko sie cieszyćTo może ja opowiem,o takim zdarzeniu.Dziewczyna poznana na FB.Lat 30, zadzwoniła do mnie na kamerkę.Pokazała się nago.Nie chciała,za to za to żadnych pieniędzy.Powiedziała , że jest zboczona i że lubi to robić
Zapewne, nie tylko do mnie to robiłaTylko sie cieszyć![]()
Pewnie tak,robie tak samoZapewne, nie tylko do mnie to robiła![]()
I tak się z nią nie spotkam,na żywoPewnie tak,robie tak samo![]()
Rozumiem że też zrobiłeś sobie dobrzeI tak się z nią nie spotkam,na żywo![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| R | Masturbacja przy kimś | Masturbacja | 650 | |
| X | Zbiorowa masturbacja | Masturbacja | 23 | |
|
|
Masturbacja w prezerwatywie, za i przeciw | Masturbacja | 7 | |
| N | Masturbacja do lustra | Masturbacja | 16 | |
| B | Masturbacja w małżeństwie | Masturbacja | 19 |