chczesz sie ze mna pobawic teraz?Przyznam się że dzisiaj poraz pierwszy widziałam na kamerze jak chłopak się masturbował. Wykonywał moje polecenia posłusznie a ja na to patrzyłam. Nigdy wcześniej tego nie robiłam ale na pewno powtórzę bo było to naprawdę świetne. Polecam wszystkim taką formę zabawy
A ty lubiszLubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w Internecie? Mi parę razy się zdarzyło, jestem ciekawa co o tym myślicie
Zróbmy to kiedyś wystarczy że będziesz patrzeecchczesz sie ze mna pobawic teraz?
Trzeba się rejestrować co?Ja ostatnio tutaj
![]()
Omegle Random Chat, Talk to Strangers - Omegla Live
Omegle is the best way to talk to strangers. Random video chat with stranger using free Omegle Live chat website or app to make new friends.www.omegla.live
Ja robię to od kilku lat,uwielbiam jak piszą jak mam stanąć itp. i onanizować sie dla innychPrzyznam się że dzisiaj poraz pierwszy widziałam na kamerze jak chłopak się masturbował. Wykonywał moje polecenia posłusznie a ja na to patrzyłam. Nigdy wcześniej tego nie robiłam ale na pewno powtórzę bo było to naprawdę świetne. Polecam wszystkim taką formę zabawy
Nice. Może kiedyś się złapiemyJa robię to od kilku lat,uwielbiam jak piszą jak mam stanąć itp. i onanizować sie dla innych![]()
Czemu nieNice. Może kiedyś się złapiemy
Jakiś link podeslesz?Czemu niepokazuje sie na cam4 i showup
Zapraszam nawet sami panowieZa 150 bym obciagnol do konca 1000zl gotowy na wszystko bez żadnych ostrych fetyszy nawet grupowy
Gdzie cię można zobaczyć??Teraz bym chętnie na kamerce powalił dla jakiejś dojrzałej pani
Więc moje straty w tym roku są równowartością mikrokawalerkiOstatnio blika dostalem 50zl z za godz walenia i nietylko
Na telegramie dla pani pobawię sieGdzie cię można zobaczyć??
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Masturbacja przy kimś | Masturbacja | 590 | |
F | Wspolna masturbacja | Masturbacja | 0 | |
P | Wspólna masturbacja | Ogłoszenia | 0 | |
S | Masturbacja w pracy | Masturbacja | 17 | |
F | Masturbacja własną stopą | Seks fotki i filmy | 0 |