Nie nie, ja nie poszukuję, spokojnie. A jak? Nie zjawił sięNie szukam obecnie jakoś intensywnie. A ty też poszukujesz w tym samym celu? I jak cię wystawił?
Nie nie, ja nie poszukuję, spokojnie. A jak? Nie zjawił sięNie szukam obecnie jakoś intensywnie. A ty też poszukujesz w tym samym celu? I jak cię wystawił?
Dziwny gośćNie nie, ja nie poszukuję, spokojnie. A jak? Nie zjawił się
No czytam i nie mogę się nadziwić. Dokładnie o to chodzi! Bardzo dobrze ujęte, powtarzam to od zawsze.Wszystkie partnerki do takich zabaw znalazłem na czaterii na przestrzeni wielu lat.
Wymaga to cierpliwości i klasy. Musisz przede wszystkim coś sobą reprezentować, zainteresować sobą, działać na wyobraźnię kobiety.
Niestety (albo stety), płeć piękna jest nieco inaczej skonstruowana niż my, proste chłopy. Musicie wiedzieć, że nie działa na nie fiut czy męskie ciało wyrwane z kontekstu. Ważne są dla nich emocje, cała otoczka, zbudowanie jakieś relacji. Jeśli to zrozumiecie, będziecie na dobrej drodze do znalezienia chętnej do wspólnej zabawy, bo koniec końców często okazuje się, że też je to mega podnieca.
Ja również zwykle preferowałem stałe partnerki i rozwój takiej wirtualnej relacji. Zdarzają się jednorazowe strzały jeśli macie dużo farta, ale... to nie to samo.
No i bądźcie czujni na facetów podszywających się pod kobiety (zapewne geje). Nie wiem dlaczego to robią, ale nagminnie oszukują, zamiast umówić się na przykład w pokoju czatowym dla homo, grając w otwarte karty. Chyba podniecają ich heterycy.
Technicznie rzecz biorąc rozmowa może bardziej podniecająca niż zabawa na kamerce. To też powinny być etapy a nie tak od razu. Jak budujesz napięcie to jest dużo ciekawiej później.No czytam i nie mogę się nadziwić. Dokładnie o to chodzi! Bardzo dobrze ujęte, powtarzam to od zawsze.
Niestety w temacie kamerek mam złą passę, ale mniejsza z tym, właśnie fajne są takie relacje. Wtedy można się otworzyć i odpalić
Tematy z ogłoszeniami masz w innym dzialeKtoś może chętny na whereby?
Zdanie odrębne co do ograniczenia charakteru zwiazkuMiałam kiedyś stałego Partnera, z którym nie mieszkaliśmy razem, ale często się spotykaliśmy. Znaliśmy więc swój dotyk, smak, zapach, preferencje. Kiedy z różnych powodów nie mogliśmy się spotkać, spędzaliśmy czas na sky i wtedy często dochodziło do wirtualnego seksu. Nic nie jest w stanie przebić realnych zbliżeń, ale czasem/często taki wirtualny kontakt pozwala zaspokoić potrzebę bliskości.
Nie namawiam, ale może warto spróbować, kiedy do stałego związku wkrada się odległość
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Masturbacja przy kimś | Masturbacja | 473 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 | |
Masturbacja | Porady seksualne | 3 |