Często zdarza mi się masturbować w pracy. Mam do tego warunki więc je wykorzystuje i na razie nikt mnie nie nakrył 
Jeśli to nie tajemnica to zdradź jakie to warunki albo jaka praca bo mnie zaintrygowałaś.Często zdarza mi się masturbować w pracy. Mam do tego warunki więc je wykorzystuje i na razie nikt mnie nie nakrył![]()
Własne biuro przeszklone ale mogę zamknąć roletki. Stanowisko nie podam.za dużo info nie jest dobre
A miałem już pisać, że pewnie praca zdalna i zacisze domowe, a tu jednak nieWłasne biuro przeszklone ale mogę zamknąć roletki. Stanowisko nie podam.za dużo info nie jest dobre
Jest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibratorJasnea pytanie czy nie ma ryzyka, że ktoś wejdzie?
Myśl, że ktoś może nas złapać to dodatkowe podniecenieJasnea pytanie czy nie ma ryzyka, że ktoś wejdzie?
Odważna jesteśJest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibrator
Nie tak do końca jak Cię rozsadza podniecenie to czasem aż skupić się nie możesz.Mam takie wrażenie, ze masturbacja w pracy to jakby trochę pier.......c robotę. Oczywiście przy poszerzonej interpretacji![]()
Tak czy inaczej brzmi szalenie podniecająco. Ogólnie sex w miejscach publicznych jest zupełnie inny. Aż człowiekowi się przypominają młode lata kiedy każda okazja była dobraJest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibrator
Cool … zapraszam do kontaktu bo lubie takie tematy i odkrywanie kobiecej seksualnościmi się często zdarza masturbować w różnych publicznych miejscachJa już mam wyćwiczone pociągi, tramwaje, autobusy, przebieralnie w sklepach, parki, lasy, łąki, jeziorka
Dużo tych miejsc
![]()
W sensie wcisnąć go do środka?Jest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibrator
Do szufladyW sensie wcisnąć go do środka?![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Masturbacja przed kamerką - sam w hotelu | Ogłoszenia | 0 | |
A | Wspólna masturbacja | Masturbacja | 5 | |
![]() |
Homoseksualna masturbacja | Masturbacja | 1 | |
C | Publiczna masturbacja i nagość | Ogłoszenia | 3 | |
O | Masturbacja - prezent | Masturbacja | 6 |