Często zdarza mi się masturbować w pracy. Mam do tego warunki więc je wykorzystuje i na razie nikt mnie nie nakrył
Jeśli to nie tajemnica to zdradź jakie to warunki albo jaka praca bo mnie zaintrygowałaś.Często zdarza mi się masturbować w pracy. Mam do tego warunki więc je wykorzystuje i na razie nikt mnie nie nakrył
Własne biuro przeszklone ale mogę zamknąć roletki. Stanowisko nie podam. za dużo info nie jest dobre
A miałem już pisać, że pewnie praca zdalna i zacisze domowe, a tu jednak nieWłasne biuro przeszklone ale mogę zamknąć roletki. Stanowisko nie podam. za dużo info nie jest dobre
Jest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibratorJasne a pytanie czy nie ma ryzyka, że ktoś wejdzie?
Myśl, że ktoś może nas złapać to dodatkowe podniecenieJasne a pytanie czy nie ma ryzyka, że ktoś wejdzie?
Odważna jesteśJest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibrator
Nie tak do końca jak Cię rozsadza podniecenie to czasem aż skupić się nie możesz.Mam takie wrażenie, ze masturbacja w pracy to jakby trochę pier.......c robotę. Oczywiście przy poszerzonej interpretacji
Tak czy inaczej brzmi szalenie podniecająco. Ogólnie sex w miejscach publicznych jest zupełnie inny. Aż człowiekowi się przypominają młode lata kiedy każda okazja była dobra w pracy w trakcie przerwy też się zdarzało.Jest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibrator
Cool … zapraszam do kontaktu bo lubie takie tematy i odkrywanie kobiecej seksualnościmi się często zdarza masturbować w różnych publicznych miejscach Ja już mam wyćwiczone pociągi, tramwaje, autobusy, przebieralnie w sklepach, parki, lasy, łąki, jeziorka Dużo tych miejsc
W sensie wcisnąć go do środka?Jest ale mam duże biurko zabudowane blendą. Nic nie zobaczy a ja zdążę schować wibrator
Do szuflady albo torebki która stoi przy nogach.W sensie wcisnąć go do środka?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Masturbacja bielizną damską | Masturbacja | 0 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 | |
Masturbacja | Porady seksualne | 3 |