Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Nie wiem jaką masz pracę, ale u mnie przy open space to paluszka nawet do nosa nie można włozyć, nie myśląc juz o innych miejscach więc kicha. Za to zdarzało się w trakcie jazdy do lub z pracy np. po gorącym weekendzie lub tuż przed.
Też mi się czasem zdarza w samochodzie gdy penis się domaga... I nagle gdy docierasz na miejsce siedzisz w tym samochodzie i uspokajasz bestyjke... A już myślałem że tylko ja tak mam że zdarza mi się bawić w aucie...
Może tak a może nie... Jak jest mega ochota i okazja się nadarzy to why not?... Mi osobiście w pracy się nie zdarzyło jeszcze... Brak warunków a przyznam że zdarza się o tym myśleć...
W samej pracy zdarzało mi się gdy miałem 20 lat. Porządkowałem wtedy pomieszczenie z pewnymi dokumentami i siedziałem kilka godzin sam w pomieszczeniu do którego nikt nie zaglądał, a w tym wieku człowiek jest napalony jak nie wiadomo co.
Teraz tego nie robię za to notorycznie praktykuje cyberka i dirty talk przez komunikatory na telefonie. Nakręcam się i po powrocie do domu pierwsze co robię po wejściu to walenie gruchy. A raz mnie koleżanka tak nakręciła ostatnio, że wracając z pracy zjechałem z drogi, żeby sobie ulżyć.
Zdarzało się nie raz. Czasami nakręciliśmy się wzajemnie z partnerkami, wysyłając sobie sprośne wiadomości...
Zdarzało się, że nie potrafiłem wytrzymać do spotkania i w trakcie pracy musiałem sobie "ulżyć", żeby móc się na niem skupic
mi się często zdarza masturbować w różnych publicznych miejscach Ja już mam wyćwiczone pociągi, tramwaje, autobusy, przebieralnie w sklepach, parki, lasy, łąki, jeziorka Dużo tych miejsc
Może nie w pracy bo jej charakter na to nie pozwala ale w szkole zdarzało mi się korzystać z korka analnego. Poprostu go wkładałem i sobie umilałem nudne lekcje
Dość często w pracy od taki relaksik czasem w pracy przed kamerką też mi się zdarzyło jak jest okazja na plaży również czy solarium ale jeszcze muszę przebieralnie przetestowac
Ja czasem sobie zrobię dobrze zanim ktokolwiek przyjdzie, przy biurku.
A zazwyczaj to w czasie pracy, w WC.
A czasem, jak są bodźce to i rano i w trakcie pracy
Gdy pracowałem w serwisie sprzętu AGD to często przy naprawach pralek u klienta. Zawsze jakieś seksi majteczki były w pralce albo w łazience ,no trzeba było wykozystać okazję do zalania majteczek.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.