Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Tak czy inaczej brzmi szalenie podniecająco. Ogólnie sex w miejscach publicznych jest zupełnie inny. Aż człowiekowi się przypominają młode lata kiedy każda okazja była dobra w pracy w trakcie przerwy też się zdarzało.
Często pracuję z domu więc nie ma problemu zrobić sobie przerwę na małe trzepanie. Właśnie teraz to robię. Moja żona lubi np w czasie gdy mam spotkanie na teamsach zabawiać się moim kutasem.
mi się często zdarza masturbować w różnych publicznych miejscach Ja już mam wyćwiczone pociągi, tramwaje, autobusy, przebieralnie w sklepach, parki, lasy, łąki, jeziorka Dużo tych miejsc
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.