No bez przesady.nie mów że prowadzi to auto
Tez przez pandemie przeszłam na tryb pracy zdalnej, na poczatku szok, a teraz juz standard i wygoda. I tak sie czasem zastanawiam, ilu z tych krawatow tak naprawde siedzi na callu w samych gaciorach i po cichu głaszcze sobie ptakaOdkąd przyszła pandemia i pracuję z domu to zdarza mi się często. Nawet dziś. Z jednej strony fajne, a z drugiej odwraca uwagę od pracy.
Fakt, seks w pracy wreszcie stał sie powszechnie dostepny praktycznie o kazdej porze dniaMoja żona tak jak ja pracuje zdalnie. Więc masturbować się w czasie pracy nie trzeba. Można po prostu się zabawić i odstresować
Tez przez pandemie przeszłam na tryb pracy zdalnej, na poczatku szok, a teraz juz standard i wygoda. I tak sie czasem zastanawiam, ilu z tych krawatow tak naprawde siedzi na callu w samych gaciorach i po cichu głaszcze sobie ptaka
Fakt, seks w pracy wreszcie stał sie powszechnie dostepny praktycznie o kazdej porze dnia
Tylko biurko jakies takie nie za bardzo pro...
Uwierz mi Skarbie, że czasem się nie da i życie (czy może w tym przypadku organizm) narzuca swoją wolę. Zresztą jak mówiłem: ja tego nie robię w robocie, a ostatnie kilka razy to był wyjątek od reguły.W pracy?
Jestem zszokowana. Trzeba nauczyć się kontrolować emocje i pożądanie.
I jakie konsekwencje z tego wynikły???Ja się masturbuję w toalecie jak jestem w pracy, bo raz mnie przyłapali i teraz nie chcę ryzykować
Pewnie wstyd na całą firmę.I jakie konsekwencje z tego wynikły???
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Męska masturbacja | Masturbacja | 2 | |
F | Masturbacja bielizną damską | Masturbacja | 0 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 |