• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja w delegacji/na wyjeździe - pytanie do panów

Mężczyzna

Nomoreheroes

Cichy Podglądacz
A jak sobie radzić? Zwyczajnie - po prostu idzie się do łazienki. Zazwyczaj w hotelach czy podobnych miejscach to standard. Jak ktoś jest mocno wstydliwy i chce uniknąć kłopotliwych pytań może poczekać, aż kolega zaśnie, a w tym czasie budować napięcie. Wtedy sama finalna sesja będzie intensywniejsza i fajniejsza. Jednym słowem przyjemne z pożytecznym (dyskretnym)

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Masturbacja w delegacyjny noclegu? Normalka. Zawsze wyjeżdżam solo i nocleg mam też solo, więc daje to dużo możliwości.
Oprócz standardowej masturbacji, oraz analnej jak są chęci, to obowiązkowo mam odsłonięte lub otwarte okna. Czasami lubię zostawić niedomknięte drzwi do pokoju, po którym tak samo jak w domu chodzę nago.
No i creme de La creme, czyli korytarze bez kamery, i możliwość wyjścia nago z pokoju, aby naładować sobie adrenaliny i niezapomnianych emocji.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
No cóż, w delegacji w hotelu trzeba jednak uważac na sprzątaczki. Szczególnie rano, jak sie chce odrobić robótki ręczne. Ale wystarczy zawiesic tajemnicza wywieszke na drzwiach. Delegacja, delegacją, ale w akademiku też sie działo, jak koledzy w nocy uprawiali pompki na łóżku. 😀

Mężczyzna

atex

Cichy Podglądacz
Masturbacja w delegacyjny noclegu? Normalka. Zawsze wyjeżdżam solo i nocleg mam też solo, więc daje to dużo możliwości.
Oprócz standardowej masturbacji, oraz analnej jak są chęci, to obowiązkowo mam odsłonięte lub otwarte okna. Czasami lubię zostawić niedomknięte drzwi do pokoju, po którym tak samo jak w domu chodzę nago.
No i creme de La creme, czyli korytarze bez kamery, i możliwość wyjścia nago z pokoju, aby naładować sobie adrenaliny i niezapomnianych emocji.
ehhh, tylko teraz już niestety korytarze i windy są monitorowane, więc wykluczone z nagich wycieczek 😢
Chociaż, miło się chodzi po korytarzu lub w windzie w samym szlafroku ze świadomością że pod spodem nic nie ma 😈