• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja przy kimś

Mężczyzna

Tadeusz1965

Seks Praktykant
Żona wychodzi do pracy wcześniej a ja później. Zawsze rano jak ona kszata się po pokoju nago, szykując ciuchy, malując się itp a trochę to trwa, ja zawsze pokazuję jak mocno mi z rama stoi i masuje się. Jak już jest ubrana i chce wychodzić zawsze patrzy na wytrysk.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Tak, kiedyś przypadkowo w toalecie przy pisuarach ; Chłopak obok stał koło mnie, skończył sikać i nie zbierał się do schowania kutasa, tylko zaczął go niby strzepywać, miętosić. Zauważył, ze zerknąłem i po prostu zaczął sobie walić. No to się przyłączyłem i było mega podniecająco. Szybkie strzały i tyle ;)

• Wow
Reactions: tpo
Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Tak, kiedyś przypadkowo w toalecie przy pisuarach ; Chłopak obok stał koło mnie, skończył sikać i nie zbierał się do schowania kutasa, tylko zaczął go niby strzepywać, miętosić. Zauważył, ze zerknąłem i po prostu zaczął sobie walić. No to się przyłączyłem i było mega podniecająco. Szybkie strzały i tyle ;)
Miałem takie doświadczenie, dziwne ale czy bardzo podniecające to niekoniecznie, ale ciekawe też.