Kiedyś jak były erotyki na pro7 sat1 czy RTLu to w piątki i w soboty jak była możliwość to oglądaliśmy. U mnie ręką była w gaciach. Zdarzyło się że czasami podczas oglądania spuszczałem się w majtki. Raz koleżka spojrzał na mnie dziwnie a ja udałem że śpiący jestem.
Bardzo chętnie spotkam się,najlepiej z jakaś parką k/m z okolic,Jaworzna,Katowic na wspólną masturbację ja ubrany w damskie ciuszki a na nich zawiązany biały fartuszek
Mnie mega kręci świadomość, że ktoś znajomy i zaufany widzi, jak się zabawiam cipeczką i masuję sobie cycki oraz daję sobie klapsy i dopieszczam małą dziurkę - kręci mnie to, bo lubię kogoś napalać, i prowokować, żeby się przyłączył
Wydaje mi się, że większość ludzi, którzy masturbują się regularnie lubi robić to z kimś, lub przy kimś. A jeśli tego nie robił, to niech jaknajszybciej spróbuje.
W sieci krążą w ogóle posty dotyczące otwartej masturbacji w dowolnym momencie w rodzinnym otoczeniu bez żadnych ogarniczeń, więc pewnie może i ogólnie
Ostatnio sprzątaczka mnie nakryła. Bo złapała za klamrę a nie przekręciłem klucza i ja speszony że przepraszam a ona że nie mam odwagi przy kobiecie a raczej babci przed siedemdziesiątka. I nakręciła mnie i przy niej się zabawialem tylko nie strzeliłem bo musiała iść.
W sieci krążą w ogóle posty dotyczące otwartej masturbacji w dowolnym momencie w rodzinnym otoczeniu bez żadnych ogarniczeń, więc pewnie może i ogólnie
Wydaje mi się, że większość ludzi, którzy masturbują się regularnie lubi robić to z kimś, lub przy kimś. A jeśli tego nie robił, to niech jaknajszybciej spróbuje.
Z kimś, Zdecydowanie z kimś!
Najlepiej ze stałym kumplem lub kumpelą, z kim można np. podzielić się np. technikami, polecać sobie nawzajem masturbacyjne gadżety itp.
I w ogóle od czasu do czasu w towarzystwie masturbacyjnie spędzać czas.
No ba .Jak w temacie jak najbardziej jestem za że lepiej z kimś niż samemu ja lubię z facetem sobie zwalić ajedzcze lepiej spotkać się i wzajemnie on mi ja jemu mmmm rozkoszzzzzz
Zdarzało mi się masturbować w większej grupie, czy mieszanej czy z samymi laskami. Dziś masturbowałam się i ktoś to oglądał, co prawda online, ale bardzo mnie to nakręciło. Orgazm nieziemski.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.