• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja analna

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
co sądzicie o tym ?
Po doświadczeniach z kulkami wnioskuję że materiał jest dobry miły w dotyku łatwo się czyści nie uczula(przynajmniej mnie a nosiłem go długo). Co do wibracji nie wypowiem się

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja bym miał małe obawy wsadzać sobie coś elektronicznego co kosztuje niecałe 30 PLN. Nawet nie chodzi o porażenie prądem, tego się nie spodziewam, ale trochę strach o materiały, za tę cenę cholera wie co to.

Mężczyzna

Kacz23

Cichy Podglądacz
Ja bym miał małe obawy wsadzać sobie coś elektronicznego co kosztuje niecałe 30 PLN. Nawet nie chodzi o porażenie prądem, tego się nie spodziewam, ale trochę strach o materiały, za tę cenę cholera wie co to.
o jakie ci chodzi porażenie prądem jak to jest na baterie. Nie włącza się tego do gniazdka

atyde1973

Cichy Podglądacz
Jak głęboko możecie sobie włożyć dildo ? Mi udało się maksymalnie ok 25 cm przy średnicy 5 cm. Mam dildo 33 cm i planuję całego.