• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja analna u mężczyzn

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Dodam że gdy bym miał okazję na prawdziwego kutasa,to jak jestem porobiony to nie wachał bym się ani chwili.Co do spermy mam dokładnie tak jak i Ty
Lubię mniej tradycyjne zabawy ale nawet pod wpływem mężczyźni w sferze seksualnej działają na mnie odpychająco. Jedyne co czasem po towarze mi chodzi po głowie to piękna zgrabna shemale. Tu niewiem czy bym się nie skusił wejść w tyłek trzymając równocześnie jej penisa.
Co do spermy to miałem taki okres że ten fetysz był tak silny, że zamrażałem po np.10 wytrysków by mieć większą ilość naraz do zabawy. Kiedy robiliśmy sobie z żoną sex weekend to brałem to do sypialni i czasem trochę poczęstowałem żonę taką rozmrożoną ale ona z reguły nie za dużo chciała ( w sumie to mi było na rękę) resztę sobie wypijałem po trochu lub całe na raz ( taka metafora bukkake) pieszcząc w międzyczasie cipkę żonki. Było też tak że od czasu do czasu czułem potrzebę żeby sobie odgryźć kawałek zamrożoneji roztopić na języku. Po pewnym czasie trochę ten fetysz osłabł i teraz nie zamrażam ale lubię czasem zlizać z ciała żony, zwłaszcza po tabsach. Zdarza mi się że gdy zliżę to się tak podniecam, że cały czas mi stoi i muszę jeszcze raz ostro zerżnąć żonę ( co zresztą bardzo lubi) i w ciągu kilku minut dochodzę ponownie.