Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Wczoraj zrobiłem sobie dobrze przez kieszeń w spodniach, obspermiłem majtki. Dawno temu, w kinie w ten sposób doprowadziłem się do wytrysku. Macie podobne doświadczenia ?
Zdarzalo sie oczywiscie przez kieszen masturbowac, ale nie do wytrysku. Szkoda mi bylo ubran, a latac z bielizna w spermie mogloby sprawiac dyskomfort. Czasami lubie po jajkach sie dotykac, czy po fiucie. Mysle, ze kazdy ma to za soba
Ja sam sobie nie raz tak robiłem ale jak pamiętam bez finału w majteczki ale raz koleżanka w pracy tak mi zrobiła z tym , że do końca i taki ospermiony pojechałem autobusem do domu, najgorszy moment było to żeby wejsc do domu i żeby mnie żona nie wyczuła bo waliło ode mnie na kilometr
Szczerze mówiąc nigdy mi coś takiego do głowy nie przyszło, brzmi trochę niewygodnie.
Generalnie, dopóki nie mam jakiejś chwili dla siebie, czy po prostu spokoju to o masturbacji nie myślę
Szczerze mówiąc nigdy mi coś takiego do głowy nie przyszło, brzmi trochę niewygodnie.
Generalnie, dopóki nie mam jakiejś chwili dla siebie, czy po prostu spokoju to o masturbacji nie myślę
Tia, na studiach raz odwaliłem taki numer w autobusie. Trochę przypał bo było dużo ładunku i przemoczyło majtasy i była plama na spodniach . Dobrze ze to było ponad 25 lat temu
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.