A czy podzielisz się tajnikami wiedzy jak rozpocząć przygodę z tantrą?Trochę czasu minęło od ostatniego posta ale może reanimowac temat.
Jestem masażystą od 5 lat a masaż tantryczny wykonuje od 3 lat.
Z tego typu masażem jest tak powoduje On że uwalniamy zablokowana energię sexualna która jest najczęściej zablokowana przez stres,
masażem powodujemy zeuwalniamy tę energię i rozprowadzamy ja po całym ciele. Daje to i wiele odprężenia rozluźnienia i przyjemności nie tylko fizycznej. Masaż tantryczny jest jednym z najbardziej przyjemnych masaży i nie muszą być wcale masowane części intymne, z doświadczenia wiem że kobiety na masaż tantryczny z częściami intymnymi decydują się dopiero po 3/4 masażu.
Pozdrawiam
Może Red Dakini? https://reddakini.pl/jakiegoś studia masażu godnego polecenia
Nie musisz się wstydzić swoich odruchów uwierz. To jest bardziej pozytywne niż wstydliweCiekawi mnie pójście na masaż, ale z jednej strony bym się krępowała (nago przed obcym facetem [ale wsm dobrze że nie znałby mnie], wstydziłabym się moich odruchów z ciała [mruczenie, jęki, poruszanie się], obawiałabym się dotyku [zwłaszcza, że nigdy mnie żaden facet nie pieścił])....
Ale może wreszcie bym się przekonała do sfery seksualnej na żywo, choć to drogi interes (500zł)
...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Studio Dewi w Krakowie - masaż tantryczny | Fetysze i perwersje | 1 | |
![]() |
Masaż tantryczny lub nuru śląsk | Ogłoszenia | 2 | |
T | Masaż Tantryczny pytania i odpowiedzi... | Ogłoszenia | 5 | |
T | łódzkie Masaż Tantryczny | Ogłoszenia | 3 | |
T | łódzkie Masaż Tantryczny | Ogłoszenia | 5 |