• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Masaż tantryczny

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Nie słyszałam jeszcze o takich, a jeśli są to pewnie dla gejów

To nie dobierała się do cb na pierwszym spotkaniu?
Nie wiem na pewno, więc napisałem że chyba są tacy Panowie, jak Pani szukałem to kategoria Panowie też byli, ale ja jestem tradycjonalistą i ja tylko Panie reflektuję, czy tam wolę, zwał jak zwał.

Na pierwszym spotkaniu to od razu się zapytała co chcę czy seks klasyczny, to powiedziałem, że może by ten lodzik na początek , bo miała to w zakresie swoich usług, to dobra kazała zapłacić a potem rozbierać, więc to takie dobieranie się do mnie było trochę kontrolowane, ale dla mnie przyjemne :)

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Ciekawi mnie pójście na masaż, ale z jednej strony bym się krępowała (nago przed obcym facetem [ale wsm dobrze że nie znałby mnie], wstydziłabym się moich odruchów z ciała [mruczenie, jęki, poruszanie się], obawiałabym się dotyku [zwłaszcza, że nigdy mnie żaden facet nie pieścił])....
Ale może wreszcie bym się przekonała do sfery seksualnej na żywo, choć to drogi interes (500zł)
...
Jeszcze tak chwilę pomyślałem, skoro takich Panów nie ma na godzinkę, to może prędzej pary też kobiet potrzebują? ale też nie wiem, a wiem że taka kategoria też była podczas szukania przeze mnie Pani. Jakby takie pary istniały to Cię też by mogli wprowadzić w sferę seksualną, popatrzyłabyś jak to oni robią, może ona z tej pary coś by Tobie doradziła na co uwagę zwrócić, czy tam rozwiała pewne Twoje wątpliwości, czy nawet jakbyś to robiła z nim z pary to by na bieżąco by coś tam Tobie doradzała co i jak należy robić, to może w ten deseń ewentualnie pójdź? o ile istnieje, tylko byś poszukać musiała i byłby to na pewno konkret co do sfery seksualnej, ale nie wiem to tylko tam moje rady, a co zrobisz to będzie Twoja decyzja, przecież wiadomo, zmusić Cię nie mogę i nawet nie chcę.