Bo nie chcą robić przykrości, zwykle to dla nich 18 cm to minimum. Reszta to malutkie korniszony. Ale na szczęście są miłe i nie mówią nam tego wprost
A co Ty robisz w tym temacie? Zgubiłeś się?

Bo nie chcą robić przykrości, zwykle to dla nich 18 cm to minimum. Reszta to malutkie korniszony. Ale na szczęście są miłe i nie mówią nam tego wprost
Głoszę prawdęA co Ty robisz w tym temacie? Zgubiłeś się?
Zależy jak bardzo jest niedużyMój też nie duży ,a dziewczyny jakoś nie narzekały ....chyba że nie chciały mówić
Może kiedyś będą zdjęciaZależy jak bardzo jest nieduży
Ja im nigdy nie wierzę na słowodlatego muszę mieć dowód w postaci ich orgazmu
![]()
No przecież się nie obrażęBo nie chcą robić przykrości, zwykle to dla nich 18 cm to minimum. Reszta to malutkie korniszony. Ale na szczęście są miłe i nie mówią nam tego wprost
Kobiety nie znają słowa:empatiaNo przecież się nie obrażę![]()
Czasem nie muszą mówić, wystarczy spojrzenieKobiety nie znają słowa:empatia![]()
Nie generalizowałbym oczywiście i rozumiem żart, ale to akurat uważam za tragiczne, jeśli niektóre nie znają, bo z natury są stworzone do macierzyństwa , które wymaga podstawowej empatii wobec dziecka.Kobiety nie znają słowa:empatia![]()
To był ironia żart ,oczywiście nie róbmy z kobiet potworów .Nie generalizowałbym oczywiście i rozumiem żart, ale to akurat uważam za tragiczne, jeśli niektóre nie znają, bo z natury są stworzone do macierzyństwa , które wymaga podstawowej empatii wobec dziecka.
Kilka lat temu kolega powiedział Mi: "Jest za ładna,żeby była miła"Nie generalizowałbym oczywiście i rozumiem żart, ale to akurat uważam za tragiczne, jeśli niektóre nie znają, bo z natury są stworzone do macierzyństwa , które wymaga podstawowej empatii wobec dziecka.
Że niby te ładne mogą pozwolić sobie na bycie nimiłymi?Kilka lat temu kolega powiedział Mi: "Jest za ładna,żeby była miła"![]()
Ty mi wyglądasz na dość skromnego człowiekaJa w realu ,spotykałem takie ...po środku. Ani przesadnie miłe ,ale też i nie zołzy. Tak jakby w centrum.
Akurat @Magia2000 zawsze była dla Mnie miła,więc to nie potwierdza teoriiŻe niby te ładne mogą pozwolić sobie na bycie nimiłymi?
Coś w tym jestSpójrz na Magię2000. Wredna jest, ale dupcia niczego sobie
![]()
Bez twardych dowodów nie podpiszę się pod tym...Myślę, że te nasze rusałki tutaj też są zgrabniutkie, ale takie krnąbrne jakieś![]()
Uważaj bo wpadniesz do strefy "Friend zone"Akurat @Magia2000 zawsze była dla Mnie miła,więc to nie potwierdza teorii![]()
Masz rację. Prosimy panie o dostarczenie twardych danych. Mogą być podesłane na privBez twardych dowodów nie podpiszę się pod tym...
Musisz się jej trochę postawić. Sama pisała, że z facetem nie może być za lekkoCo zrobisz? To @Magia2000 rozdaje tutaj karty![]()
To prawdaTy mi wyglądasz na dość skromnego człowiekai oszczędnego
![]()