Hej, kto pokaże majtki swojej kobiety?
No ja bym się wk,.....wiłą gdyby mój facet wymienił moje Livy za jakieś tanie gacieJa chętnie się wymienię noszona bielizna naszych partnerek. Paczkomat. Anonimowo.
Po odbytym szkoleniu doskonale rozumiem różnicę, pomiędzy.....chociaz musiałbym poznac więcej marekNo ja bym się wk,.....wiłą gdyby mój facet wymienił moje Livy za jakieś tanie gacie
Nie to, żebym sugerował że posiadasz jakieś tanie gacie, ale gdyby było odwrotnieNo ja bym się wk,.....wiłą gdyby mój facet wymienił moje Livy za jakieś tanie gacie
To....?Nie to, żebym sugerował że posiadasz jakieś tanie gacie, ale gdyby było odwrotnie
Ale wcale nie chodzi o reformy, a o zwyczajną opłacalność takiej transakcji.Nie no Livy za Livy reformy za reformy ,
No czy też byś się wk...iła?To....?
A jakbym napisał że zrobię coś złego z nimi i ci je odeśle?Ale wcale nie chodzi o reformy, a o zwyczajną opłacalność takiej transakcji.
A nich sobie wysyła, po wysyłce wejdzie na stronę sklepu z bielizną i kliknie do koszyka co trzeba. A do czasu realizacji przesyłki (z moich sklepów około tygodnia) będę chodziłą bez, ale On nie może z tego korzystać.No czy też byś się wk...iła?
Bo gdybym ja wysłał majtki żony (jakiekolwiek) obcemu facetowi to by mnie chyba pobiła
Nie chciałbym otrzymać z powrotem mojej bielizny, która mogła by być dowodem jakiejś zbrodni.A jakbym napisał że zrobię coś złego z nimi i ci je odeśle?
Zgadzam sięNo ja bym się wk,.....wiłą gdyby mój facet wymienił moje Livy za jakieś tanie gacie
Będziesz celowo chodziła bez majtek a on nie będzie mógł tego wykorzystać? Przecież to są tortury, takie coś powinno być zakazane przez prawo pod groźbą wysokiej karyA nich sobie wysyła, po wysyłce wejdzie na stronę sklepu z bielizną i kliknie do koszyka co trzeba. A do czasu realizacji przesyłki (z moich sklepów około tygodnia) będę chodziłą bez, ale On nie może z tego korzystać.
Też jestem tego samego zdania. Takie coś to tortury i to Bardzo się w tedy cierpi że można oszaleć. Powinno się to karać. Od tego też rodzą się choroby czy bezpłodnośćBędziesz celowo chodziła bez majtek a on nie będzie mógł tego wykorzystać? Przecież to są tortury, takie coś powinno być zakazane przez prawo pod groźbą wysokiej kary
Poka poka livyNo ja bym się wk,.....wiłą gdyby mój facet wymienił moje Livy za jakieś tanie gacie
Poka poka livy
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | ktora lubi nosic figi majtki | Seks | 0 | |
V | Czy są tu osoby kupujące używane majtki? | Fetysze i perwersje | 6 | |
C | Majtki żony. | Fetysze i perwersje | 5 | |
F | Majtki mojej narzeczonej | Ogłoszenia | 8 | |
A | Majtki Królowej Mithrellas! | Opowiadania erotyczne | 4 |