• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Majtki

Mężczyzna

Aqad

Cichy Podglądacz
Ja chętnie się wymienię noszona bielizna naszych partnerek. Paczkomat. Anonimowo.

F

FikuMiku123

Guest
Kiedyś przed laty na leśnym parkingu tuż nieopodal dużej discopolowej tancbudy, takie były w latach 90 tych, można było znaleźć nie jedne solidnie zaśluzowane w kroczu majtki, pozostawione nie wiem czemu przez dzieweczki po przygodnym seksie. Było to ulubione miejsce na seks :)

Kobieta

Ellena

Podrywacz
No czy też byś się wk...iła?
Bo gdybym ja wysłał majtki żony (jakiekolwiek) obcemu facetowi to by mnie chyba pobiła 🤕
A nich sobie wysyła, po wysyłce wejdzie na stronę sklepu z bielizną i kliknie do koszyka co trzeba. A do czasu realizacji przesyłki (z moich sklepów około tygodnia) będę chodziłą bez, ale On nie może z tego korzystać.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
A nich sobie wysyła, po wysyłce wejdzie na stronę sklepu z bielizną i kliknie do koszyka co trzeba. A do czasu realizacji przesyłki (z moich sklepów około tygodnia) będę chodziłą bez, ale On nie może z tego korzystać.
Będziesz celowo chodziła bez majtek a on nie będzie mógł tego wykorzystać? Przecież to są tortury, takie coś powinno być zakazane przez prawo pod groźbą wysokiej kary 😮😜

Mężczyzna

Lizoman

Seks Praktykant
Będziesz celowo chodziła bez majtek a on nie będzie mógł tego wykorzystać? Przecież to są tortury, takie coś powinno być zakazane przez prawo pod groźbą wysokiej kary 😮😜
Też jestem tego samego zdania. Takie coś to tortury i to Bardzo się w tedy cierpi że można oszaleć. Powinno się to karać. Od tego też rodzą się choroby czy bezpłodność